Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért gondolják azt, hogy nekik alanyi jogon jár a szex?
Sokan úgy tesznek, mintha az valami főbenjáró bűn lenne, ha egy szingli nő egy szingli pasival szexel, hogy ő ettől már ilyen meg olyan qrva, stb. A kedvencem amikor valaki azt mondja hogy megdugatja magát és kihasználják. Kérdem én, tán egy nőnek nem lehet igénye a szexre? Ha csak fekszik mint egy darab fa, neki akkor is lehet sorozatos orgazmusa, a hapsi meg dolgozzon csak azért az egyért. Nem értem, ha egy nő nincs párkapcsolatban, akkor a pasik szerint az lenne a helyénvaló hogy csapjon fel apácának? :D Érdekes, hogy a nők nem problémáznak olyanokon hogy "jaj te szexeltél ezzel meg azzal, most már életed végéig érezi fogom rajtad a másik szagát".
Ja és az is érdekes hogy a pasik úgy kerülik a tapasztalatlan lányokat mint a forró kását, akkor kérdem én, honnan szerezzen az ember lánya tapasztalatot, ha ti már bottal sem érnétek ahhoz, aki 2-nél több pasival volt? :)
Mindenkinek alanyi jogon jár a szex...szabad emberek vagyunk.
24/f
ha csodával határos módon pont olyan partnert fogsz ki, aki emberszámba vesz és egyenrangú partnerként kezel egy alkalmi kapcsolatban is, akkor nincs semmi baj, nem vagy "ingyenk_rva". viszont férfi ismerőseim jelentős részének hozzáállásából kiindulva, ez tényleg nagyon ritka. gyakran hallok ilyen sztorikat. inkább ne is akard tudni milyen hangnemben beszélnek az alkalmi nőikről.
én lányként mondom, hogy azért ne kúrjunk már össze vissza :D
lehet velem van a baj és csak engem zavar, hogy olyan kapott meg, akinek nem kellett volna...
lehet a pasik is úgy gondolkodnak, hogy az én csajomat csak én szeretném tudni, hogy milyen és nem úgy rá nézni egy-egy férfi társára, hogy az is tudja milyen a barátnőjével az ágyban...
"mivel én csak olyannal felkszem le, akivel párkapcsolatban élek"
Hjaaaj, hogyne, a pasik rá se néznek más nőkre, csak akikkel kapcsolatban vannak... :D Persze azt választasz akit csak akarsz, de ez nagyon álszent duma, hogy egy pasi csak párkapcsolatban szexeljen :) szerintem egy hét után térden csúszva adnál hálát a nőnek aki csak alkalmi kalandot akar veled :D
#8, mitől kapott volna meg? Neked is jó volt, neki is, ennyi, fifty-fifty. Amúgy meg annyira nem nehéz kiszűrni, hogy ki a normális meg ki nem, csak okosabbnak kell lenni.
Ja persze, csak ő szeretné tudni, de azért legyen vadmacska az ágyban meg tudja mi kell a férfinak, meg ne zavarja ha a pasi mással is volt rajta kívül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!