Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalminál hogyan csináljam a dolgokat?
Most lesz az első alkalmim és egyben az első szexem is. Hogy működnek a dolgok ilyenkor? Légyszíves írjátok le részletesen a megérkezéstől kezdve.
Annyit már megbeszéltünk, hogy egy kávézóban találkozunk és utána felnézhetünk hozzájuk.
A lány 18 éves, én pedig egy 18 éves srác vagyok.
Nem lehet leirni es nem is lehet felkeszulni ra.
Csak sodrodj az esemenyekkel es legyel kicsit kezdemenyezo.
Ha ugy erzed, csokold meg, es onnantol mennek a dolgok a maguk utjan.
meredek
de itt keres vissza
és barátod a
Smárolás közben kezdd el puszilgatni a nyakát, simogasd, túrj bele a hajába, lassan kezd el levenni a ruháit.
Puszilgasd, nyalogasd végig a testét, szopogasd a cicijét.
Lassan kezd el simogatni a punciját, aztán amikor úgy érzed nyalj bele. Nyald addig amíg úgy nem érzed h veszettül kíván téged, tocsog a sunaszaftban és csak ilyenkor tedd be neki.
Aztán fokozatosan növelve az erőt és gyorsaságot mutasd meg neki milyen az amikor egy igazi férfi vágyik rá.
Ilyenkor csak elmegy az összes nőtől a kedvem.
Muszáj volt ezt?
Ilyenkor az van, hogy a csaj egy jó menetre vágyik, te meg bénázol, és totál kilesz idegileg, hogy semmit se tudsz a szexről. Kis szerencsével azért elkezd veled kínlódni, és vagy fel se fog neked állni, vagy ha igen, akkor két lökés után elélvezel.
A végén mindketten csalódottak lesztek, a csaj kidob, és ha nagyon köcsög, mindenkinek elmeséli, milyen sza.r voltál az ágyban.
Te meg otthon ülsz, ölelgeted a kispárnádat, hogy ez AZ? Ez a sza.r lenne a szex, amiért mindenki annyira odavan?! Ennél az is jobb, ha kivered.
Sok sikert, és örülök, hogy segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!