Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek hogy csináljam szájjal?
20F és 20L
tehát először fogjuk szájjal csinálni egymásnak, neki még senkije se volt eddig, ezért ő sem tudja (szerintem) mi a jó neki. és én se csináltam még szájjal senkinek. természetesen beszélünk mindig hogy ki hogy szereti/mit csináljon a másik máshogy csak ugye még lehet ő se tudja hogy az igazi :D
Ez komoly?
20 éves lány azért eléggé érett. A kérdésedből is látszik, 20 éves "férfiként" olyan vagy, mint egy kiskölyök.
szívd a csiklót attól nagyon kikészülnek
(de komolyan)
Puhán, türelmesen, ütemesen! Légy alázatos a punci iránt! Akard az orgazmusát!
Az elején "bőnyállal" kezd! Amig ő nem nedves, a te nyálad kell kenőanyagnak. Utána nyeld nyugodtan ami jön! ;)
A csiklón kell megtalálni azt a bizonyos pontot, és ütemesen nyalni a nyelved hegyével. Ha 20 perc alatt nem megy el, és nincs is a közelében, használd a farkad! Az ujj használat nyalás mellé a 2. lecke, ahhoz az elsőt már tudni kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!