Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az izmosabb fiúk már tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izmosabb fiúk már tényleg nem jönnek be a csajoknak?

Figyelt kérdés
Mint pl ő [link]

2016. febr. 10. 15:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
10es egyetértek. És sajnos a mentalitásából ítélve még ezt az említésre sem méltó alkatot is cuccal érte el...
2016. febr. 10. 15:27
 12/28 anonim ***** válasza:

Gabo ezen a képen bőven nincs túledzve. Mára már bőven nagyobb ennél és még így is ízléses szinten belül van.

Ami a legtöbb csajnál kiveri a biztosítékot, azok inkább a profi bodybuilderek.

2016. febr. 10. 15:32
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Az lenne gáz ha a nőknek nem tetszene az izomzat... A férfi test arra van kitalálva, hogy erős legyen. Pont.
2016. febr. 10. 15:47
 14/28 A kérdező kommentje:
Jo de akkor a legtöbb csaj miért nem izmos pasikkal jár?
2016. febr. 10. 15:50
 15/28 anonim ***** válasza:
Nekem ez a fajta amit linkeltel egy icipicit sem tetszik!
2016. febr. 10. 16:02
 16/28 A kérdező kommentje:
Jó én már tényleg nem értem mi a baj velem,izmos vagyok,sportolok,még sokak szerint helyes is vagyok de kb egy csajnak se kellek :( én is inkább valami páva hülye gyerek leszek,úgyis az a nyerő manapság.
2016. febr. 10. 16:15
 17/28 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy izmos? ha gondolod dobj egy képet
2016. febr. 10. 18:48
 18/28 anonim ***** válasza:
Fontosabb kérdés, hogy: Hány évesen gondolod Te azt, hogy senkinek sem kellesz? Emellett eljárkálsz-e szabadidődben ide-oda?
2016. febr. 10. 18:55
 19/28 anonim ***** válasza:
nekem a férfias jön be, nem az ilyen
2016. febr. 10. 20:29
 20/28 anonim ***** válasza:

Egy erős férfi test valahol itt kezdődik....

[link]

Én nagyon régen abbahagytam a gyúrást, de nem estem össze mint a felpumpált kölkök, még most is ugyanazt a méretű zakót hordom, mint amikor aktívan sportoltam. Akkor kocka hasam volt, most van rajta pici felesleg. A barátnőm szerint ez így jó, ne legyen már olyan lapos hasam mint neki, mert arra nem jó ráfeküdni. A legviccesebb az volt amikor összejöttünk és kifejtette, hogy 100kg alatt nem férfi a férfi és 95kg voltam, de most már teljesítem a kritériumot. :)

Minden Nőnek más az ideálja, van aki szereti a nagy darab pasikat ,mert biztonságban érzi magát mellette, van aki meg fél tőle, mert nem tudja megvédeni magát. Volt már rá precedens, hogy azt mondta nekem egy lány hogy félelmetes vagyok és nem szívesen mutatkozna velem, meg az nem normális hogy a karom vastagabb a lábánál.

38F

2016. febr. 10. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!