Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Hány centimétertől tartotok egy férfit alacsonynak, s emiatt szexuálisan közömbösnek / visszataszítónak?
Figyelt kérdés
Légyszí kort és magasságot is írjatok!
Köszi!
2016. febr. 10. 14:58
11/20 anonim válasza:
Köszi a lepontozást kerti törpék. :D
12/20 anonim válasza:
165 cm vagyok, minden nap magassarkút hordok, számomra fontos, hogy a párom mellett fel tudjak venni egy magasabb darabot is. :)
180cm-tôl tökéletes (a barátom is ennyi és imádom :) ), de ha úgy adódna, 175-ig még rendben lenne.
Bocsi, fiúk
18/L
13/20 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. Lány létemre 175 cm magas vagyok, és ennél nem adok alább, sőt a legjobb, ha az illető 180+... de azért az kicsit durva kifejezés, hogy az ennél alacsonyabbak visszataszítóak, csak én nem tudnám magam jól érezni mellettük. :)
14/20 anonim válasza:
Én is magasabb típusú lány vagyok, 173 cm. Nekem sosem tetszettek igazán a nálam alacsonyabb férfiak, sőt még a velem egymagasságúak sem. Tudat alatt is mindig a magasabbak at néztem meg, vettem szemügyre. Aztán később megismerkedtem a munkahelyemen egy férfival, aki alacsonyabb volt nálam, kb olyan 168 cm. Helyes pasi volt, az arca tetszett, meg a kisuzgárzása, viszont amikor elmentem vele kettesben valahova, kényelmetlenül éreztem magam, mikor egymás mellett mentünk, és főleg mikor szembe jöttek velünk az emberek. Aztán volt mikor megfogta a kezem, megölelt, és megmondom őszintén, nem volt annyira jó, mikor ölelkeztünk. Lekellett hajolnom, úgy éreztem magam, mintha én lennék a férfi, és nőietlen vagyok. Ez pedig lehúzta az önbizalmam. Rossz volt. Aztán ő is többször hangsúlyozta, hogy én magas vagyok, magasabb vagyok nála, szerintem őt is zavarta ez valamennyire. Végül nem lett belőle semmi, többször elképzeltem, ahogy szex közben is kényelmetlenek a pózok, stb. 21L
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem jók lennének az alacsony lányok, de azért az elég ritka, hogy valaki 10 cmes cipőben is alacsonyabb nálam. Meg ők is a magas pasikra buknak általában...
2016. febr. 11. 10:11
17/20 anonim válasza:
De szánalmas, most biztos sok alacsonyabb, komplexusokkal küzdő "pasi" bevágta a durcát, és lepontozott, mert leírtam az őszinte véleményem és a tapasztalatomat. De attól még ez az igazság.
18/20 anonim válasza:
160 cm vagyok egyáltalán nem zavarna egy 170 cm -es pasi!!! Sőt!!
19/20 anonim válasza:
170 nem johetne szoba, 176 vagyok de van akinek meg pont az alacsonyabb palik tetszenek. Amugy meg egy alacsony lanynal siman van eselyed. Legalabb lesz egy minionod:D
20/20 anonim válasza:
Istenem, csajok ez röhejes... Bocsánat, ha valakit megsértek, de az gáz, hogy 180 centi alatt nem is nagyon néztek pasit... Erősítsük akkor a sztereotípiákat, hogy a csajok a jó magas, kigyúrt pasikat szeretik...
Én 163 vagyok, s nem csináltam ügyet abból, hogy a volt barátom mellkasáig se értem fel kb, a mostani barátom meg velem egy magas. Könyörgöm azért szálljunk már le a földre, eljön az az idő amikor nem válogathattok majd ennyire, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!