Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elképzelhető egy masszázs-kapcsolat?
Egy szexmentes kapcsolat, ami arról szól, hogy a férfi masszírozza a nőt (vagy fordítva). Erotikus masszázzsal vagy akár anélkül is.
A test közelsége és az érintések mint szeretetnyelv hozzásegíthet-e egy kiegyensúlyozottabb szingli léthez, amíg az ember rá nem talál a párjára?
1 igen 2 miért akarsz szexmentes szingli életvitelt folytatni? akkor inkább menj katolikus papnak.
saját tapasztalat: az hogy kívánatos nőt profi szinten maszírozol, úgy hogy nem veszi észre hogy mennyire feltüzelt az érintése, a látványa, azzal nagyon sokat tudsz fejlődni. eleinte azonben nekem ez nagyon nehezen ment, de megtanultam, igaz hogy ilyenkor a következő vendéget meg szoktam várakoztatni, mig valóban lehűtöm magam. ez egy nagyon jó önismereti gyakorlat. késöbb párom is látta, hogyan viselkedek kezelés elött közben után a "konkurenciával" és onnantól kezdve neki is könyebb bíznia bennem. de akkor is az az igazi, ha párodnak tudsz erotikus masszázst csinálni, és nem kell profinak lenned. a cölibátus nem férfinak való...
Kevés nő lehet kapható rá.
Vagy szexet is akarnak, vagy már a masszírozást is csak a párjuknak engednék meg.
Nem tudnám elképzelni. Ha szakszerű masszázsra van szükségem, akkor elmegyek egy masszőrhöz, és szexmentesen megmasszíroz.
Amit sokan masszázsnak mondanak, mindenféle előképzettség nélkül, az inkább erotikus stimulálás, izgatás. Egy szexmentes kapcsolatban meg mi szükségem lenne erotikus izgatásra?
"Miért akarsz szexmentes szingli életvitelt folytatni"
Nem akarok, attól még ugyanúgy élem az életem, mint egyébként, ismerkedés, társkeresés, kapcsolatok. De két kapcsolat között, amíg épp nincs senki, egy ilyen kapcsolat oldaná a stresszt. Profi masszőrhöz is lehet menni, az biztos jobb, csak az meg drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!