Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ez így hosszútávon a testemnek?
Egy ideje abbahagytam a maszturbálást, hogy kipróbáljam milyen nélküle.
Nagyon jól érzem magam, mintha feltöltődtem volna tesztoszteronnal. Sokkal merevebb a péniszem és gyorsabban érem el az erekciót. Úgy érzem bármilyen csajt fel tudnék izgatni és kielégíteni. Erősebben érzem az illatokat, élesebben látok. Rengeteg energiám van, kevesebb alvásra van szükségem. Mintha a testem megújult volna.
A kérdésem h szerintetek ez hosszútávon is ilyen jó lesz? Mert úgy döntöttem, h ezentúl csak szexelni akarok, nem akarok maszturbálni még akkor sem ha várnom kell egy következő kapcsolatra hónapokig.
21/F
Tehát maszturbálás a férfiak kriptonitja? :-D
Sztem a maszturbálás elhagyása nem lehet hatással a hormonháztartásodra.
Én is így voltam.
Nekem nehéz volt leszokni, de jelenleg ott tartok, hogy hetente egyszer csinálom, akkor is csak egy alkalommal.
Eszméletlenül erősnek és határozottnak érzem magam. Mozgékonyabb vagyok, azóta edzek, futok stb. :)
Én többször megpróbáltam leállni róla. Volt, hogy hónapok is összejöttek, de nálam ez frusztráltságot, ingerlékenységet váltott ki. Sportolhattam, csinálhattam mindent, akkor is hiányzott egy idő után a dolog. Persze, ebben szerepet játszhatott az is, hogy nincs barátnőm. Most másfél hete nem csináltam.
Mindenki szervezete máshogy reagálja le dolgot. A múltkor egy kisebb kihagyás után könnyítettem magamon, de a szervezetem jelzett, hogy nem volt elég neki, mert rá 2 napra álmomban eldurrantam, pedig már 38 vagyok.
Orvosok mondjuk leírták, hogy aki így-vagy úgy rendszeresen ürít, annál kisebb a prosztatarák kialakulásának esélye. A pangó váladék rizikófaktor. Igazából már nem tudom, mit higgyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!