Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barárnőm azt mondja, hogy neki megfelel a 11 centis farkam (állva), de szerintem ezt azért mondja, hogy ne sértődjek meg. Szerintetek másnak is megfelelne 11 centis farok? Kérlek benneteket, hogy minél gyorsabban küldjetek választ. Köszönöm.
9:
A mai 18-30 éves férfiak álló farkát kellene nézni. Nem kellene beleszámolni az átlagba sem az ettől idősebbeket, sem a még kiskorúakat.
Kit érdekel hány centis pl egy 60 évesnek? Vagy egy 12 évesnek, akinek még nőhet?
Amit én tapasztalatok személyesen, hogy kb. 15-16 cm az átlag Magyarországon.
Hogy a barátnőd őszinte-e hozzád, azt nyilván nem tudhatom. Te ismered őt, jobban meg tudod ítélni, hogy igazat mond-e vajon, meg te látod, hogy mennyire élvezi veled a szexet.
A nők nevében úgy általában nyilván nem nyilatkoznék, csak a magam nevében. Nekem pl. több szempont miatt 12 cm az ideális péniszméret, és pár centin nagyon nem múlik semmi, szóval ha a párom pénisze lenne 12 helyett 10-11 cm, nekem tökéletesen megfelelne, meg pont ugyanúgy lenne hüvelyi orgazmusom, mint most.
Nem ezen múlik, és még ilyen hülyeséget, hogy a kicsi jobban kicsúszik. Használni kéne tudni... :)
Érdekes, nekem ami mindig kicsúszott valamiért, az egy 16-17 cm-es pcs volt. XD Bezzeg a 11-12 cm-eshez tartozó pasi valahogy tudott normálisan szexelni.
De ha ez jobb, hogy itt ócsároljátok magatokat azért, amiről nem tehettek, ám legyen. :D
22L
Az egyik exemnek 12 cm volt a farka. 1-2 póz tényleg korlátozott, de amúgy teljesen jó volt. Tudta használni.
Gondolj csak bele: Sok csaj hogy szereti az ujjazást. Pedig az aztán tényleg nem egy hosszú, vaskos valami. Hozzá állás kérdése a dolog.
Persze mindenkinek megvan, melyik méret volna a legoptimálisabb. Néha jól esik egy felizgult nőnek, ha teljesen kitöltik alulról. Viszont aki épelméjű az nem fog emiatt pasit váltani. Ilyenkor lehet játékokat bevonni a szexbe. Pl.: Kinyalod, megdugod, majd úgy fejezitek be, hogy ő szop téged, te meg jól megdugod egy vibrátorral, vagy uborkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!