Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örömömet lelem majd még egyáltalán a szexben vagy nem?
Figyelt kérdés
Novemberben körülmetéltek. Egészségügyi okokból, más választásom nem volt.Amióta megtörtént, kétszer volt részem szexben, de nem sikerült túl jól. Az óvszer felhúzása például kimondottan kellemetlen volt, amikor pedig felkerült, csak kínkeservesen sikerült legalább minimális merevedési szinten megtartani a "férfiasságomat." A szex maga ezután hasonlóan élvezetes szinten történt meg. Miután vége lett, nem a kívánatos ellazulást, boldogságot éreztem, hanem nagyon feszült és nyugtalan voltam. Elvileg elég idő telt már el (két és fél hónap) és mégsem lelem örömömet benne. Lesz még egyáltalán jobb valaha is vagy törődjek bele, hogy ennek már annyi és ne feküdjek le senkivel?2016. febr. 8. 17:56
1/4 anonim válasza:
Nyugalom majd hozzászoksz. Èn barátombak is e.ü. okokból megkellett csinálni. Kicsit kellemetlen volt neki is de jobb lett. Neki èrzèkeny ès hamarabb elmegy. Szerintem feszült vagy amiatt hogy megműtöttek ès nem tudsz ellazulni ahigy írtad. Ne görcsölj jó lesz az. Vagy menj vissza orvoshoz ès kèrd ki a vèlemènyèt. Ő okosabbat tud ha hosszútávon nem változik.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, kedves vagy! Korábban súlyos szűkületem volt és aki tudott erről, azt mondta, hogy a műtét után minden megváltozik. Valóban megváltozott, de eddig negatívan, ezért kérdeztem. köszönöm szépen!
2016. febr. 8. 18:26
3/4 anonim válasza:
Nagyon szívesen. De èn azt mondom hogy mègis inkább kèrdezd meg orvosod. Párom megkèrdeztem nála hogy volt hogy fájt-e neki azt mondta nem. Csak èrzèkeny. Ne stresszelj ne görcsölj ès minden okè lesz de azèrt kèrdezd meg orvost, megnyugszol te is. ;)
4/4 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de ennek a műtétnek is van kockázata, van akinek rosszabb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!