Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi az amit a legjobban szerettek, szeretnétek csinálni a szexben?
Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 15:27
1/21 anonim válasza:
Hát, úgy ámblokk az egészet. Attól a ponttól kezdve, hogy egymásra izgulunk, az előjátékokon át, az aktus és mindkettőnk orgazmusáig majd az összebújásig mindent imádok.
2/21 anonim válasza:
(Enyhébb) BDSM alárendelt szerepben
Meg/kikötözés, bár ez részben az előzőhöz tartozik
Idősebb férfival
Anál
Hármas két férfival
Beöltözős szerepjátékok
Különleges helyszíneken
Mielőtt még privátokat kezdene bárki írkálni, nem vagyok nő, csak összesítettem hogy (szerintem) mire vágyik a legtöbbjük
3/21 A kérdező kommentje:
És az előjátékon belül mi az amit a legjobban élveztem?
2016. febr. 6. 15:30
4/21 anonim válasza:
Számomra a nyalás, amit én csinálok és élvezem, az a szopás.:)
5/21 A kérdező kommentje:
Légyszi ide most csak lányok írjanak oké!
2016. febr. 6. 15:32
6/21 A kérdező kommentje:
Lányok! A szopásban mit szerettek?
2016. febr. 6. 15:33
8/21 A kérdező kommentje:
,,Jézusom de hülye."
TILTAKOZOM
2016. febr. 6. 15:34
9/21 anonim válasza:
Istenem, azt hogy szopom a fa.szt, már nem tudom hogy mondjam másképp. Hogy élvezetet nyújtok a partneremnek, engem is izgat. Hány éves vagy egyébként, mert 16nál nem hiszem, hogy több.
10/21 anonim válasza:
Mi az amit legjobban szeretek? Megharapdálni a páromat. Annyira aranyosan visítozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!