Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi az amit a legjobban szerettek, szeretnétek csinálni a szexben?
Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 15:27
11/21 anonim válasza:
Én nem szeretem a nyalást, mert a nyelv nem elég erős, de késsel jó és az ujjazást is. Szeretem a csókot, az anált, ha fogja közben a nyakamat, ha hátulról csináljuk és megfordítja a fejem és megcsókol. Spontán szex.. huh annyi minden van.
23L
12/21 A kérdező kommentje:
18 múltam úgy egy nappal ezelőtt.
2016. febr. 6. 15:36
13/21 anonim válasza:
# 11 vagyok nem késsel hanem kézzel. brr.. a hideg kirázott. :D
14/21 A kérdező kommentje:
A lányok mit szeretnek az análban?
Olyan lányok válaszát várom akik lánynak születtek nem pedig később váltak azzá
2016. febr. 6. 15:39
15/21 A kérdező kommentje:
11 késsel hogyan?
A nyelével vagy a pengével?
2016. febr. 6. 15:40
16/21 anonim válasza:
Hány különböző kérdést teszel fel itt?
Én el tudok menni közben, azt szeretem. ha nyal a barátom nem megyek el.
Nőnek születtem.
17/21 A kérdező kommentje:
Mi kell ahhoz hogy felizguljatok lányok válaszát várom. A többi kíméljenek.
2016. febr. 6. 15:41
18/21 anonim válasza:
Mi lenne, ha keresnél egy lány barátot/ismerőst, akivel megtudod beszélni ezeket a dolgokat és majd ha lesz egy kis alapfogalmad, akkor vandálkodni ezen az oldalon?
19/21 anonim válasza:
Imádom amikor szorosan öleljük egymast az agyban fekve, közben markolassza a popsim, csokolgatja a testem, markolja a mellem es szopja, amikor én fekszek, o közbe nyal es ujjaz meg amikor csináljuk gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!