Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy érzitek hogy a szexben a legfotosabb a védekezés?
A kérdést "főleg" 25 év alattiaknak szánom!
Természetesen minden hozzászólásnak örülök!
Ha lehet írjatok nemet, és kort is!
Pozitív-negatív eseteknek sztoriknak örülnék!

Szerintem nem. Persze, hogging fontos, de nem a legfontosabb.
A legfontosabb szerintem az, hogy jól érezzük egymást a partnerünkkel.
Ehhez persze nem minden esetben, de szükség van védekezésre, szóval inkább "szükséges rossznak" mondanám. :D
18/L

Kedves 6-os!
Az általad leírtak miatt nősültem meg!
Besikerült mégis!
Pedig eszembe sem jutott hogy egyszer házas is lehetek!
Katasztrófának éreztem! Noha már nagyon régen volt, úgy éreztem elvesztettem valamit! A döntés jogát, hogy megházasodjak, vagy sem! Persze ma elvetetik a gyereket és kész, de ez nagyon régen volt! És a lányok nem mindig akarnak abortuszra menni!
Van aki pont gyereket szeretne!

Egy nő (kevés kivétellel, illetve sok szesz után könnyebb) nem tudja magát átadni az "érzésnek" amiben épp van!
Persze egy srácnak áll a dákó, és ez épp elég ahhoz hogy nekiessen egy lánynak, de azért a lányok többsége ettől sokkal többet vár ettől a nemes eseménytől! Ha egy lánynak "besikerül" az eseményutáni tablette is felkavarja a hormonháztartását hosszú időre! Arról nem is beszélve hogyha abortuszra kerül a sor! Kérlek benneteket, kedves ifjú férfitársaim, hogy tartsátok ezt a szemetek előtt, ha egy lányhoz közeledtek. Legyetek figyelmesek, óvatosak, védekezzetek, beszéljétek meg a szeretkezés előtt, és "zárjátok ki" a hiba lehetőségét is!
F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!