Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 leszek, tavasszal-nyáron házasodunk (még nincs pontos dátum). Nagyon elkéstem a babavállalással?
Hogy elkésétél-e a gyerekvállalással, az attól függ, hogy hány gyereket akarsz. Ha háromnál többet, akkor húzz bele. :D Ha kevesebbet, akkor semmivel sem vagy elkésve.
Én 28 évesen válaszút elé állítottam a párom 4 év együttélés után, hogy vagy csinálunk gyereket, vagy keresek másik pasit, aki akar velem gyereket. Mi is megszakítással védekeztünk előtte és soha nem csúszott be baba. Vagy legalábbis nem tudunk róla. Egyébként 26 éves korom után folyton abban reménykedtem, hogy véletlenül összejön... hát nem jött. Aztán miután tisztáztuk, hogy lesz majd gyerek, akkor is csak annyit lazítottunk, hogy ugyan bennem ment el, de az ovulációm körüli napokban még mindig ment a megszakítás. És egyszer egy nappal tovább lazítottunk ovu előtt... na, akkor lett is belőle gyerek. :D
Maga a gondolat, az valahogy úgy indult bennem, hogy kevésnek éreztem a motivációt, hogy bármit is csináljak. Minek? Kiért? Pedig azelőtt bőven volt motivációm rengeteg mindenhez. De nagyjából túlvoltam már addigra mindenen, amit fontosnak éreztem. Kivéve a gyerekvállalást. És az a vicces, hogy a gyerek óta visszakaptam a régi motivációimat is.
Én is már 25 évesen szerettem volna babát, sajnos az akkori páromnak más dolgok fontosabbak voltak. A jelenlegi párommal 2 év után tavaly nyaraláson döntöttünk úgy hogy belevágunk, azóta reménykedünk a gyermekáldásba. Nagyon sajnálom azt az időt amit elfecséreltem az exem mellett, már csak azért is mert mindig is fiatal anyuka akartam lenni. Persze ezt mindenki maga dönti el, hogy mikor szül szóval csak te érzed hogy mennyire vagy elkésve.
30L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!