Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az óvszeren lejárati dátum az van, hogy 2013, akkor még abban az évben lehet használni, vagy MÁR nem?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 18:49
1/8 anonim válasza:
Hát elvileg akkor még lehet abban az évben, de biztonságosabb az új. Amúgy ez csak egy példa? Mert most 2011 van, szóval ami 2013-ig jó azt nyugodtan használhatjátok;)
3/8 anonim válasza:
2012-ben viláb vége lessz nem tudtad??
Am sztem addíg használd el és ne tartogasd;)
4/8 anonim válasza:
Én nem ajánlanám használatra, de jó ember, az még 3 év! Szép dolog, hogy előre gondolkozol, na de ennyire? :)
5/8 anonim válasza:
El se tudom képzelni, miért akarod megtartani a gumidat 3 évig... :O Vagy ennyi időre előre bevásároltál? :D Mert akkor nem vagy kispályás. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Ez csak egy kérdés volt. Tudom a mai dátumot :P
Csak ha 2013-ban egy ilyen dátumú óvszert találok a boltok polcain, akkor tudjam. De én is ilyesmire gondoltam, mint az első válaszoló: inkább akkor új.
A világ végéről meg annyit, hogy akkor kezdődik a maja naptár szerint az újabb időszámítás kezdődik. Hülyeség ez a világvége. 2000-ben meg egy gyilkos meteor "csapódott" be...hát hogyne...ahhoz képest még ide írogatok. Éééérdekes.
Nah de ez egy másik kérdés :P
2010. febr. 25. 18:55
7/8 anonim válasza:
Szerintem már most terhes vagy.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is :D
Olyan röhejes ez a hozzászóló. Minden kérdéshez beírja ezt, közben teljesen más témájú a kérdés.
Kívánom, hogy nagyobb örömöd ne legyen, minthogy ilyen hülyeségekkel traktálsz.
2010. febr. 25. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!