Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kezelnek riherongynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezelnek riherongynak mióta híre ment, hogy kipróbáltam két fiúval?

Figyelt kérdés
22L
2016. febr. 8. 15:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%

Mert lány vagy. Ha fiú lennél ünnepelnének.

Üdv a nőgyűlölő társadalomban!

2016. febr. 8. 16:00
 2/19 anonim ***** válasza:
Irigyellek. Mond nekik irigyledtek?
2016. febr. 8. 16:05
 3/19 A kérdező kommentje:
Akkor egy lány már nem is élvezheti az életet?
2016. febr. 8. 16:07
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
Egyrészt irigyelnek, másrészt nem tudják hova tenni azt, hogy egy nőn is lehet kíváncsi és vannak szexuális igényei.
2016. febr. 8. 16:10
 5/19 kovpet ***** válasza:

Miért érdekel más véleménye?

Érdekeljen akkor az enyém is: szerintem jól tetted, hogy addig éled ki a vágyaid, amíg fiatal vagy.

2016. febr. 8. 16:16
 6/19 anonim ***** válasza:
37%
#5 Szerintem meg nem kéne korhatárhoz kötni, ki meddig élheti ki a vágyait. De ezt csak csöndben jegyzem meg.
2016. febr. 8. 16:20
 7/19 anonim ***** válasza:

Mert sok emberre ráragadt a múlt századi elképzelés a nőkről (nagyrészt mivel az iskolákban is még mindig azt tanítják hogy a lány csak várjon esküvőig, és semmi kicsapongás, stb.).

Szerintem teljesen elfogadható az, hogy érdeklődsz szex terén. Az már kevésbé hogy minden hétvégén tök részegen táncolva más pasi turkál a bugyidban (de feltételezem nem vagy ilyen).

22F

2016. febr. 8. 16:30
 8/19 kovpet ***** válasza:
# 6: Szerintem sem. Mondtam én ilyet?
2016. febr. 8. 16:38
 9/19 anonim ***** válasza:
24%
#8 "ADDIG éled ki a vágyaid, AMÍG fiatal vagy." ?
2016. febr. 8. 16:45
 10/19 anonim ***** válasza:
Mert azt jelenti hogy könnyen kapható kis cafka vagy. Mondjuk ez igaz is, ezért gondolom sokan rád írtak hogy van-e kedved velük is-e szexelni és sokan tudják hogy randák és nem fogsz velük dugni, ezért riherongyoznak le.
2016. febr. 8. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!