Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Kipróbáltam fiúként,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kipróbáltam fiúként, hogy feldugom az ujjam, és ez tényleg ennyire fáj, vagy a lányoknál más?

Figyelt kérdés
Hetero fiú vagyok, és kipróbáltam, és olyan érzés utána, mintha mindig sz*rnom kéne, ez nálatok is így van, de nem sokáig tart ez..nálatok máshogy van?

2015. aug. 20. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Még rosszabb... mert neked legalább van prosztatád, amit lehet análisan izgatni, a nőknek meg az sincs.
2015. aug. 20. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez ilyen pocsék érzés...és ahogy az előző írja a lányoknak még rosszabb..amikor először csináltam magamnak eléggé fájt de ennek ellenére nem tudom miért tovább próbáltam mert izgató...még mindig kellemetlen de egyben jó is...és így könnyebb elmennem ha közben a csiklómat is izgatom...amúgy szűz vagyok...fiúval nem tudom milyen..
2015. aug. 20. 18:34
 3/6 anonim válasza:
100%

Nekem nem fáj ha feldugom az ujjam, de élvezetet se látok benne.

L

2015. aug. 20. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

2-es: te élvezni fogod a pároddal is az anális szexet szerintem.Csak mondd neki,hogy óvatos legyen.

Irigyellek!

2015. aug. 20. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet nem voltál eléggé ellazulva és simán csak úgy nyúltál fel, az nem jó persze.

Már régen volt, de fájni biztos nem fájt, erre azért emlékeznék, inkább fura és szokatlan, de nem kellemetlen. Nekem semmi gondom az anális izgatással/szexszel élvezem, hiába nincs prosztatám. Szeretem, ahogy a párom teszi.

Persze tudom, hogy vannak, akik nem szeretik és nem is akarják, ezt el tudom fogadni, az ő dolguk, döntésük.

N

2015. aug. 20. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Hülyén csináltad.

ha normálisan csináltad volna jó lett volna,egyébként ez a baj,majdnem mindenki hülyén állneki ezzel elveszi a barátnő kedvét dologtól...

2015. aug. 21. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!