Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez? Lefeküdtem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Lefeküdtem egy pasival

Figyelt kérdés

Nem túlzok, ő tényleg nagyon helyes, szinte bármely nőt megkaphat,mert izgalmas is az élete a személyisége, plusz nagyon jól néz ki.És még tehetős is.

Félreértés elkerülése végett, nekem nem ezek számitanak, nem a helyes arca , v azt hogy milyen szinten él!!!

Sose ezt néztem, és rajta kivül nem is voltam úgy igazán helyes férfival, mert nem is kerestem ilyet.

De nem értem, én középszerű vagyok, sőt én csúnyának látom magam,miért feküdt le velem másodjára, miközben sokkal jobb nőket megkaphat ez a férfi.

Szerintetek? Hogy működik ez férfiaknál?

2016. febr. 8. 15:47
1 2
 11/12 Sansa LannisterStark ***** válasza:
Magadnak már megválaszoltad ezt a kérdést: "bármely nőt megkaphat". Bizony, neki te csak egy vagy a sok közül, aki épp kéznél volt hogy lecsillapítsa a farkát. Nem tartod magad valaki sokra, ő meg csak élt a lehetőséggel. Nyilvánvalóan nálad sokkal jobb nőkkel is dug közben, csak van annyi tapintat benne hogy ezt nem közli veled. Persze ettől még nem lett jobb ember, te meg egy buta használati tárgy vagy. Bocs ha megbántottalak, de ez van. Vagy összeszeded magad és felszedsz egy kis tartást, vagy örökre Mr.Grey alávetettje maradsz, és sosem lesz belőled Ana Steel, mert az csak egy mese.
2016. febr. 8. 20:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha nincs ló.Jó a szamár is.

Itt sajnos te vagy a szamár.

Tudod hiába egy jó pali.De a jó nők se érnek mindig rá.Nem beszélve róla.Hogy egy tuskó a nőkkel,vagy nem bánik velük normálisan,és ezért már nem is keresik.Na ekkor jössz te a tartalék padról.

2016. febr. 9. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!