Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez? Lefeküdtem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Lefeküdtem egy pasival

Figyelt kérdés

Nem túlzok, ő tényleg nagyon helyes, szinte bármely nőt megkaphat,mert izgalmas is az élete a személyisége, plusz nagyon jól néz ki.És még tehetős is.

Félreértés elkerülése végett, nekem nem ezek számitanak, nem a helyes arca , v azt hogy milyen szinten él!!!

Sose ezt néztem, és rajta kivül nem is voltam úgy igazán helyes férfival, mert nem is kerestem ilyet.

De nem értem, én középszerű vagyok, sőt én csúnyának látom magam,miért feküdt le velem másodjára, miközben sokkal jobb nőket megkaphat ez a férfi.

Szerintetek? Hogy működik ez férfiaknál?

2016. febr. 8. 15:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet, pont bejöttél neki. Vagy pont megfeleltél neki a célnak. Vagy te látod rosszul magad.
2016. febr. 8. 15:48
 2/12 anonim ***** válasza:
lehet hogy te értékeled alul magad.
2016. febr. 8. 15:54
 3/12 A kérdező kommentje:
de nem is bókol semmitsem, meg két tali között majdnem eltelt egy hónap, és mindig én kérdeztem h mikor talizunk...bár ha nem lettem volna olyan "erőszakos" lehet keresett volna
2016. febr. 8. 15:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak pár menetre vagy jó neki, ha mással éppen nem jön neki össze.
2016. febr. 8. 16:03
 5/12 A kérdező kommentje:
kb ez lehet
2016. febr. 8. 16:18
 6/12 anonim ***** válasza:
A célra megfelelő vagy: dugásra.
2016. febr. 8. 17:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ennyi. És nem azért tartalak hülyének mert lefeküdtél vele, hanem azért mert azt hiszed de nem érsz fel az átlagos nőkkel... a szépség relatív... a belső értékek pedig egyenesen egyénfüggőek... van akinek ilyen természet, van akinek olyan jön be :)

Szóval a tanácsom: Hagyd már békén ezt a hülye srácot aki havonta egyszer megdug, amikor épp nincsen jobb...

És találni fogsz hidd el normális pasit csak hagyd, hogy a belsődet szeressék meg és ne az ágyban kössetek ki 1-2 hét alatt...

2016. febr. 8. 17:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is viszonylag jó pasinak számítok (az utóbbi 5 hónapban 6 nőt fektettem le) és nem szeretek csak egyszer lefeküdni egy lánnyal.

Ha már dugunk valakivel, akkor szeretek sokszor szexelni vele. Ez még nem azt jelenti hogy komolyat akarok tőle vagy ilyesmi, egyszerűen csak egy szex alatt nem lehet igazán szexuálisan megismerni, kiélvezni a másikat.

2016. febr. 8. 18:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Csak nem te vagy a művészlány?

Aki nem fért bele egy tehetős 30.as pasi életébe egy hónapja.

2016. febr. 8. 19:33
 10/12 A kérdező kommentje:
de
2016. febr. 8. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!