Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Lefeküdtem egy pasival
Nem túlzok, ő tényleg nagyon helyes, szinte bármely nőt megkaphat,mert izgalmas is az élete a személyisége, plusz nagyon jól néz ki.És még tehetős is.
Félreértés elkerülése végett, nekem nem ezek számitanak, nem a helyes arca , v azt hogy milyen szinten él!!!
Sose ezt néztem, és rajta kivül nem is voltam úgy igazán helyes férfival, mert nem is kerestem ilyet.
De nem értem, én középszerű vagyok, sőt én csúnyának látom magam,miért feküdt le velem másodjára, miközben sokkal jobb nőket megkaphat ez a férfi.
Szerintetek? Hogy működik ez férfiaknál?
Sajnos ennyi. És nem azért tartalak hülyének mert lefeküdtél vele, hanem azért mert azt hiszed de nem érsz fel az átlagos nőkkel... a szépség relatív... a belső értékek pedig egyenesen egyénfüggőek... van akinek ilyen természet, van akinek olyan jön be :)
Szóval a tanácsom: Hagyd már békén ezt a hülye srácot aki havonta egyszer megdug, amikor épp nincsen jobb...
És találni fogsz hidd el normális pasit csak hagyd, hogy a belsődet szeressék meg és ne az ágyban kössetek ki 1-2 hét alatt...
Én is viszonylag jó pasinak számítok (az utóbbi 5 hónapban 6 nőt fektettem le) és nem szeretek csak egyszer lefeküdni egy lánnyal.
Ha már dugunk valakivel, akkor szeretek sokszor szexelni vele. Ez még nem azt jelenti hogy komolyat akarok tőle vagy ilyesmi, egyszerűen csak egy szex alatt nem lehet igazán szexuálisan megismerni, kiélvezni a másikat.
Csak nem te vagy a művészlány?
Aki nem fért bele egy tehetős 30.as pasi életébe egy hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!