Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek cinkes prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek cinkes prostihoz menni ha nagyon kívánom a szexet de nincs nő a láthatáron?

Figyelt kérdés
Nem volt még tapasztalatom ilyen lányokkal, de ahogy néztem rosszlányokon vannak kulturáltak is, egyáltalán nem az útszéli színvonal. Valakinek esetleg vannak tapasztalatai?

2016. febr. 7. 13:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha 20 évesen arra nem vagy képes, hogy egy értelmes nőt összeszedj akkor ott bajok vannak.
2016. febr. 7. 16:42
 12/17 anonim ***** válasza:
JA és itt elhangzott, hogy ne hangoztassa? Miért is? Mi köze van bármelyik nőnek ahhoz, hogy előtte egy héttel kivel volt xy?
2016. febr. 7. 16:43
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

A saját érdekében, hülyegyerek.

Prostiról nem beszélünk és kész. A nők nem tolerálják semmilyen formában. Az a pár aki meg igen, azt nem lehet tudni előre, csak akkor amikor fancsali arccal elhagy, mert 15 éve prostival vesztetted el a szüzességed, és nem bírja feldolgozni. Nem kell tudnia és kész.

Te se szeretnéd tudni, hogyha a csajod egy 28 centis farkú szudáni vedégmunkással kú..ratta volna magát előtted. Utána berakod neki a ceruzádat, és még befér mellé egy vakondcsalád is, annyira kitágult.

Inkább akkor ne is tudjak róla.

2016. febr. 7. 17:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Mélyen egyetértek veled, kedves 10-es. Hálát szoktam adni a sorsnak, hogy nem most vagyok fiatal, nem most vagyok társkereső korban. (Bár néha még előfordul.)

De hadd hívjam fel a figyelmedet, hogy a kérdés nem társra van kihegyezve, hanem szexre.

2016. febr. 8. 09:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez is igaz. Viszont a jobb egyetemista csajok simán egyre szexéhesebbek. Nincs komoly kapcsolat arra nem érnek rá, viszont cserélgetik a srácokat hetente.

Mondjuk az is igaz, hogy ehhez azért jó palinak kell lenni, vagy valamivel kompenzálni. Egzisztencia, nagy arc, rámenősség, flegma lazaság, pimasz humor. Ez kell a szexhez.

Egy átlagos/csúnyácska, félénk de jószívű srácnak kb esélye nincs labdába rúgni az ilyen húsevő Nő-Vényeknél.

2016. febr. 8. 19:08
 16/17 anonim válasza:

Már megint ez az általánosítás.

Kedves kérdező: 20 éves vagy. Szerintem próbálkozz felszedni valakit egy buliban pl. egy koktél valamivel (bár nem sokkal) olcsóbb mint egy prosti. A nők többsége valóban nem szereti hallani azt, ha a pasija elmondja neki, hogy volt már bizonyos lányoknál, szerintem nem véletlenül.

10-es: némely dolgokban igazad van, viszont nem szeretem ezeket az általánosításokat. Lehet nehéz megtalálni az értelmes 20-25 éves lányokat/nőket, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek, vagy hogy csak nagyon kevesen vannak. Lehet csak rossz helyen keresed.

2016. febr. 11. 21:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki! A legjobb helyen jársz!

Küldd a címed privátban!

QA

2016. febr. 11. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!