Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, gyakran fogdosnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, gyakran fogdosnak titeket? 22/L

Figyelt kérdés
Mennyire érzitek gáznak alapból ezt a fogdosás dolgot? Függ attól, hogy idegennel történik meg, vagy "haverral" (barátotokkal gondolom természetes)?

2016. febr. 6. 21:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Első randin ha tetszik az illető, nem bánom ha már hozzám ér.

Barátok is hozzám nyúlhatnak, persze nem akárhol, akárhogyan.

Másnak nem engedem. Zaklatni meg még szerencsére sosem zaklattak, hogy úgy vagy olyan ért volna hozzám hogy nem akartam.

2016. febr. 6. 22:01
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Engem csak a barátom, másnak nem is engedném
2016. febr. 6. 22:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Pontosabban milyen szituációkra gondoltál? Buszon idegen? Vagy más helyen?
2016. febr. 6. 22:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Barátoknál jól gondolom, hogy a cici és a fenékrész fogdosását nem hagynád? Van erre egyáltalán általános szabály, vagy ez egyénfüggő?
2016. febr. 6. 22:03
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
nem gyakran és elég gáznak érzem, mert primitívségre vall
2016. febr. 6. 22:03
 6/14 A kérdező kommentje:
3as: Nem kötöm helyhez, a lényeg az hogy idegen. Egyik bnőmet még nyáron egy fürdőbe tapizta le egy idegen, engem volt hogy strandon. Elég érdekes, mindenki azt mondja hogy undorító, de valakit megmozgat
2016. febr. 6. 22:04
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

4.

Van egy jó fiú barátom, aki néha a fenekemre csap, vagy játékosan megfogja egy mellem egy pillanatra.

Ilyenkor jót nevetek, néha játékosan "pofon vágom" vagy ilyesmi. Ő is tudja hogy hol a határ és én is.

2016. febr. 6. 22:09
 8/14 anonim ***** válasza:
6. Értem. Először úgy értettem, egy olyan találkozón, ahol idegenek is vannak. Szóval akkor nyilvános helyre gondoltál.
2016. febr. 6. 22:09
 9/14 A kérdező kommentje:
Igazából bárhol, a lényeg maga az idegennel lévő eset
2016. febr. 6. 22:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Te szereted, élvezed, kívánod? Hogy állsz vele?
2016. febr. 6. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!