Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy párt sokáig nem engednek szexelni, a szülei, és előtte gyakran meg is zavarták őket, akkor el mehet a kedve a fiúnak a szextől?
Figyelt kérdés
Ismerek egy srácot,nem nevezem meg. Évek óta jár egy lánnyal,és a lánynak az anyja sokáig nem engedte,hogy a fiú szexeljen a lánnyal,pedig nagyon akart. És gyakran volt olyan is,hogy az anya rányitott az éppen szexre készülő párra,vagy éppen akkor ment haza. Amikor meg nem éppen a lánynak a lakásában voltak,akkor meg éppen akkor hívta vagy a lányt,vagy a fiút mobilon. Sokáig a szülő tiltotta a lánynak a szexet,arra hivatkozva,hogy még szűz,ami a fiú szerint kétséges. És a lánynak a fejébe verte,hogy csak esküvő után lehet szex. Eltelt néhány hosszú év,és nemrég az anya elvileg engedte a lánynak,és a fiú annyira stresszes volt,hogy nem működtek a dolgok,és ami még jobban felzaklatta szegény srácot,az volt,amikor az anya először a lány mobilján,majd a fiú mobilján telefonált. Egy idő után el lehet azt érni,hogy a fiú olyan általános szorongása legyen,hogy kedve ne legyen a szexhez? Vagyis ez egy taktika,amit a szülők szoktak kidolgozni a lányuk "védelme" érdekében? Amint a sráccal beszéltem,és nekem elmondta,mivel Én egy jó barátja vagyok,és a srác már rég nem kisfiú,szóval úgy beszélgettünk mint két felnőtt,és azt mondta,hogy már nem is érdekli az egész. És hogy már teljesen elment a kedve az egésztől. De nagyon ragaszkodik,a lányhoz. A legrosszabb hogy olyan álmai vannak,hogy mindig egy idegen lánnyal vagy nővel kerül intim kapcsolatba,és arra ébred,hogy nagy merevedést érez,és még magömlése is van. Én azt mondtam neki,hogy szexológushoz menjen el. Lehet talán az is,hogy a lánynak az anyja gajra vágta az egész intim magánéletüket örökre? Vagy lehet még menteni a menthetőt? Normális,és értelmes válaszokat várok.#irtani a szexvágyat #egy srácból?
2016. jan. 31. 18:22
1/3 anonim válasza:
Na az ilyen szülőket kellene arcon vágni.
Nagyon jó tanácsot adtál neki. A szexuálpszichológus fog tudni segíteni ebben a helyzetben. Úgy van ahogy leírtad. Az anya tönkre vágta a nemi életét. Csak remélni merem, hogy megszakította azzal a gyarló nőszeméllyej a kapcsolatot.
3/3 anonim válasza:
Na, ezt hívják valláskárosultnak.
Az anyát is, meg a fiút is.
Sürgősen menjen orvoshoz, még nincs veszve minden.
A telefont meg kapcsolja le a szex alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!