Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem kívánja a szexet olyan gyakran mint én. Ilyenkor hogyan lehet erre megoldást keríteni?
Figyelt kérdés
Elsőként is ezért elhagyni nem akarom, mert szeretem. Csalni nem csal ezt is tudom. De baromi rosszul esik, mikor esténként vagy amikor van időnk nappal bepróbálkozok nála hiszen együtt is lakunk van 1 gyereke is, cukorbeteg. 28 évesek vagyunk. Én napi szinten akarom, a napi 1 is megteszi, de bírnék többet is. Ő viszont heti 1-nél többet nem kíván, bár van amikor felvillanyozódik ő is olyankor van, hogy 2-3 menet is van 1 nap, de utána 1 hétig se akarja. Nekem viszont olyankor ez kín, mert kívánom nagyon, és magához se hagy érni úgy. Orális szexre sem hajlandó, mert nem bírja azt ha a szájába megyek el. Még úgy sem hza kiköpheti. Kiverni se szokta csak hogy nekem könnyebb legyen ha annyira kívánom. Abban az időben mikor nincs szex legyen az akár 1-2 hét is olyankor nem segít rajtam sem. Mit lehetne tenni? Egyébként terhes tőlem már 2 hónapos.2016. jan. 22. 09:56
1/7 anonim válasza:
A kommunikáció csodákra képes. /Plusz még egy kis kompromisszum./
2/7 anonim válasza:
Ilyenkor van egy ultimate válasz amit nem igazán szeretnek hallani az emberek:
Nincs olyan hogy nem kívánja a szexet, olyan van, hogy VELED nem kívánja a szexet. Rajtad múlik, ki kell derítened, hogy mi történik ha felvillanyozódik és azt a szintet tartani.
Mindenkinél vannak holt sávok, de ha folyton odateszed magad, folyton újítasz, rá jössz, hogy mi is kell konkrétan a párodnak, akkor be tudod zsongatni, hogy többször kívánja
Ha csak most éppen a terhesség miatt nem kívánja az érthető, a hormonok nagyon bekavarnak.
3/7 anonim válasza:
Ha terhes akk lehet eppen a hornonoktol nem kivanja most.
4/7 anonim válasza:
Hidd el ez csak egyre rosszabb lesz, az egy hétből két hét, egy hónap, pár hónap. Szerető, barátnő, prosti csak okosan és akkor te is rendben leszel idegileg és őt sem nyaggatod ha már van két gyereketek.
5/7 anonim válasza:
Ha terhes, akkor az elején nem kívánja, de úgy olvastam hogy a közepe táján elég kívánós lesz :)
6/7 anonim válasza:
A nők nem úgy működnek, mint a pasik. Ha nem kívánja, fel kell turbózni, hangulatba kell hozni. Mindazonáltal mind a terhesség, mind a cukorbetegség komoly libidóromboló tud lenni.
7/7 anonim válasza:
Hosszú előjátek. Változtak a dolgok? Gyerekkel mi újság? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!