Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány akinek volt már dolga kis péniszel? Milyen volt? Kort is írjatok.
Valójában nem volt " dolgom " vele, mert amint megláttam a péniszméretét, aznnal elküldtem a srácot.
18/L
Az egyik szexpartneremnek úgymond kisebb volt az átlagnál,de nagyon jól bánt vele,többszörös orgazmust tudott előidézni nálam.
26/n
Nekem fontos a hüvelyi orgazmus, ahhoz pedig igenis megfelelő inger kell.
A srácnak kb. akkora volt, mint a hüvelykujjam. Nem éreztem semmit, mondjuk ebben az is közrejátszott, hogy előjátékról szó se volt, és gyakorlatilag nulla volt az ágyban a teljesítménye.
Túléltem az két percet (nem csak az aktus, tehát előjátéktól öltözésig telt el ennyi), de mondtam neki, hogy itt akkor lehet is hazaballagni, többet nem vagyok rá kíváncsi.
Életem legrosszabb tapasztalta volt.
Innentől letapizom a pasit, és ha nem találok semmit, akkor el se jutunk az ágyig. Nem fogom pazarolni az időmet.
A barátomnak nyugalmi állapotban akkora lehet mint a hüvelykujjam, olyan 4-5 cm. Ha áll neki akkor olyan 7-8 cm lehet.
Nekem semmi problémám nincs vele, bár ha felül vagyok nem igazán érzek semmit, ezért inkább háton szeretem csinálni.
24
Én lány vagyok! Még sosem nevettem vagy küldtem el senkit mert kicsi volt neki.
Ennyi erővel a férfiak is elküldhetik a csajt mert pl nem baba puncija van? Ez így már szitu ügye. Én is kiváncsi lennék ezekre a beképzelt libákra.
Nem a farkáért kell szeretni a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!