Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyvonalakban, hogy megy egy "menet"?
18/L kissé tapasztalatlan..
Voltam egyszer már fiúval (az exem), de szörnyű volt, többnyire erőszakos volt, és hogy maga egy normál szex hogy megy azt nem tudom. És ha valaki tudna egy kicsit általánosítva összefoglalni, azt megköszönném!:)
Most alakulóban van egy sráccal, és nem akarok túl sokat bénázni előtte. Meg nem is olyan stílusú, aki eltűri a bénázásokat.
Nem csak maga a szex, de ha csak egy nyalásról vagy szopásról van szó.
Kérlek segítsetek picit :)
Már itt rosszat sejtek..
"Meg nem is olyan stílusú, aki eltűri a bénázásokat."
Szóval a suli macsója kell?
Először is egy normális férfit keress! Mi az a nem tűri a bénázást? Ki a szent szr,ez hogy nem tűri a bénázást.
Az iskola legnagyobb szr házijával akarsz össze állni.Az se lesz romantikusabb mint a volt barátod.Te magadtól találod meg az ilyen parasztokat kérdező?
1. és 2. válaszoló!
Mi van, talán irigyek vagytok, mert nektek "jófiú" létetekre nem akad egy csaj sem?
Mint látjátok a lányok a határozott férfiakat kedvelik, nem az olyanokat, mint amilyenek ti vagytok. Ez van, törődjetek bele.
@Igen, én vagyok
Ha te nem is vagy az, a 2. válaszoló kommentjéből csak úgy sugárzik a "jófiú" stílus.
2" vagyok Családapa. 43F Tessék? Jófiú?
Több nővel voltam kisfiam mint amennyivel te leszel valaha életedben.Ja. boldog házasságban élek, két fiú apja vagyok.
Akik már kirepültek.Így élünk hárman.Én a feleségem és a bi barátnője.
Kérdezz nyugodtan bármiről.Kis fütyike.
Mi nem jutott nekem?
Én csak azt mondom, hogy úgy is szájba lehet baszni vkit, hogy törődsz vele és úgy is, h nem.
Itt jön a bénázás/odafigyelés kérdésköre.:D
#2 igaza van.
Mi lenne,ha egy olyan sráccal próbálkoznál végre,akivel szex előtt nem kéne rettegned, és bízhatsz benne?
Ha a barátod nem egy bunkó gyökér, megfog nyugtatni,és "vezetni" fog.
Ne aggódj :)
Normál szex? :D
Az milyen is?:D
Tág a fogalom...
A lényeg,hogy figyeljetek egymásra.
Kevesebbet kellene aggódnod, attól még, hogy az életben úgy viselkedik ahogy, az ágyban lehet egy nagyon figyelmes pali.
Mindenképpen beszéljetek előtte, és kommunikáljatok közben is.
Szerintem alapvetően azt kéne eldöntened, hogy szeretkezni/ egy jót szexelni akarsz, vagy teljesíteni, kényszeresen megfelelni.
Ahogy írtál az exedről, abból az jön le, hogy - legalább utólag - egyértelműen beláttad, hogy rossz választás volt.
Tényleg nem szeretném megbántani az érzéseidet, de az a "meg nem is olyan stílusú, aki eltűri a bénázásokat" megjegyzés nem igazán arra utal, hogy tanultál a korábbi tapasztalatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!