Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti legtöbbször, úgy az esetek 90%-ában mire vágytok? Egy gyors (7-8 perc) menetre vagy egy hosszúra (25-30 perc)?
:DD
a 7-8 perc milyen? felvezetés nélkül szárazon beszakítasz a kakassal, kicsit kapirgálod és annyi?
Addig kell, amíg élvezi, ezt általában mondják is. Volt, hogy egy menet nálam 2 és fél óráig tartott, de a 14. orgazmus után elfáradt a hölgy.
Másnap be lett pótolva az én orgazmusom.
#4-es válaszoló! a 13 kicsit hihetetlennek tűnik, és szex közben számoltad hányszor élvez el?
kérdésre válaszolva inkább hosszabb legyen, de a rövid menetek is tudnak jók lenni :)
21L
Négyes.
Ha már kamuzol, csináld rendesen. Mondd, hogy 172.
Legközelebb vigyél számológépet is.
én a fél órásat is rövidnek tartom, illik egy órát legalább
25L
1 órára gyúrok én is. Maszturbálással gyakorlom.
Most bírom 25-30 percig. Bírom tovább is, viszont 25 percnél lelankad, és nem tudom miért. Talán arra gondoltam, hogy nincsen meg a megfelelő inger, ami megtartja. Viszont erre ráakarok jönni, hogy ez ellen mi a megoldás, mivel nem lenne jó, ha szex közben lecsúszna az óvszer.
Már eltudom én intézni 3 perc alatt is, nincs azzal gond, de ez nagyon kevés, és gyatra időtartam a 3 perc. Azzal nem lennék magamra büszke.
*Mert eltudom én intézni 3 perc..."
Elírtam véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!