Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a mellem miatt évek óta nincs önbizalmam?
Figyelt kérdés
Mondjuk ehhez hasonló:
hegyes kicsi és szétálló.
Régóta nem birok vele megbarátkozni,és nem tudom hogy tegyem. Egy férfinak se merném megmutatni,mert szerintem nem fogadná el. Nincs az a normális kerek formája.
2016. febr. 1. 21:03
12/24 A kérdező kommentje:
De szemből nézve tényleg csúnya, szétáll,meg nagy a bimbóudvarom.
2016. febr. 2. 10:16
13/24 anonim válasza:
Így oldalnézetből semmi gond nincs a melleddel szerintem. Nagy a bimbó udvarod? Nem baj! Van mit kényeztetni :) Kicsi, és kicsit szétálló a melled, az sem gond, az a szép az életben, hogy nincs két egyforma dolog, unalmas lenne, ha mindenkinek ugyanolyan nagy és kerek melle lenne, egy idő után már nem izgatná az emberek fantáziáját, hogy vajon mit rejthet az a felső vagy melltartó, ha mindenkinek ugyanolyan melle lenne. Összegezve nincs semmi gond a melleiddel.
14/24 anonim válasza:
szerintem semmi probléma nincs a melleiddel. személy szerint én jobban szeretem az ilyet, mint a hatalmas lufikat :)
15/24 anonim válasza:
Jóó ez nagyon is. Nincs semmi baj vele!!
16/24 Scav válasza:
Attól hogy szétáll és nagy a bimbóudvar, még nem csúnya. Számomra legalább is ezektől nem lesz csúnya egy mell.
17/24 anonim válasza:
Attól csúnya elsősorban, hogy kicsi. A kis mell sose szép.
18/24 Scav válasza:
A kicsiket szeretem, szóval attól se csúnya. Ezek a cicik szépek. Jó, hogy hegyesek, előre állnak nem lefelé "néznek".
És izgató, amikor átölelek egy ilyen lányt és a hegyes bimbók "szúrják" a mellkasomat.
19/24 anonim válasza:
oldalról egészjó, szivesen fogdosnám,nyalogatnám.
20/24 anonim válasza:
Óh anyám! Évek óta szeretnék ilyen izgalmas mellbimbókat érezni a számban! Imádnálak! f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!