Van rá esély hogy még nő a mellem? Elég kicsi, és szeretném ha kicsit nagyobb lehetne az önbizalmam.
Figyelt kérdés
15 éves vagyok.2014. nov. 26. 15:07
3/12 A kérdező kommentje:
Nagyobb mint nekem. :D
2014. nov. 26. 15:12
4/12 anonim válasza:
Természetesen még változhat. És ha nem? Akkor mi van? Húzd ki magad mosolyogj, és mutasd meg hogy milyen büszke Nő vagy, arra amid van. Ne azzal foglalkozz, hogy kinek milyen meg mekkora. Pláne azért ne, mert rengeteg férfi van (köztük én is) akik a pici cicikért rajonganak. Nem a kosármérettől függ az hogy mennyire vagy nőies. A feleségem is aggódott e-miatt de mikor megismert és rájött, hogy imádom a melleit (75-80B) már nem is aggódott e-miatt. Azok akik meg melleket látnak és ne Téged azzal nem érdemes törődni, tudom nem könnyű de finoman fogalmazva le kell szarni őket.
5/12 anonim válasza:
Ha a melledből származik az önbizalmad, az bizony elég szegényes bizonyítvány.
6/12 anonim válasza:
felejtsétek már el ezt a mellméret=önbizalom hülyeséget... ki volt, aki ezt kitalálta?
8/12 anonim válasza:
Jó esélyed van rá, hogy akkora lesz, mint anyudé.
9/12 anonim válasza:
Próbáld a wc papírt... Dörzsölgesd vele. Elméletileg használ, mert sokak fenekét megnagyobbította...
10/12 anonim válasza:
még nőhet. hízzál meg 1 kicsit és akkor nőni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!