Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek vannak még húsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vannak még húsz év felett szűz lányok?

Figyelt kérdés
és nem a horoszkópra gondoltam!Mert akivel eddig próbálkoztam az sajnos egyik sem volt az!
2016. febr. 1. 09:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%
A nagyon vallásosakat a legjobb dugni...
2016. febr. 1. 10:37
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Az egyik kedves lány ismerősöm 23, és szűz. Személy szerint én tisztelem érte! :)
2016. febr. 1. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:
30 felett is bőven :D
2016. febr. 1. 11:48
 14/16 anonim ***** válasza:
én is 23 évesen vesztettem el, valamint a barátnőm ugyanennyi idős most és még szűz. nagyon szép, kedves és jó magas lány. szóval igen vannak, nem is kevesen.
2016. febr. 1. 13:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
22 éves leszek idén és az vagyok. Nem vallás miatt vagy ,mert annyira csúnya lennék(nyilván annyira szépnek sem gondolom magamat),egyszerűen nem találkoztam még senki olyannal aki igazán megfogott volna. Hiába randizgatok 2.3. randin mindig kiderül valami olyan dolog ami miatt nem akarom tovább folytatni az ismerkedést(pszichés betegség,házasság, egyéb más dolgok).
2016. febr. 2. 00:15
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem van belőle sok csak ők nem járnak ide fel :)
2016. máj. 2. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!