Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak még húsz év felett szűz lányok?
Figyelt kérdés
és nem a horoszkópra gondoltam!Mert akivel eddig próbálkoztam az sajnos egyik sem volt az!2016. febr. 1. 09:30
1/16 anonim válasza:
Persze. De szerinted hogy nez ki az, aki huszeves koraig senkinek se kellett? :)
2/16 anonim válasza:
Az exem 20 évesen vesztette el, pedig baromi jól néz ki.
És ismerek 34 (!!) éves szűz szexbombát is. Csak nála már valami vallási konzervativizmus játszik.
3/16 anonim válasza:
Azok mind defektesek. Minek neked olyan?
4/16 anonim válasza:
Igen, a barátnőm :D (lány vagyok)
5/16 anonim válasza:
Biztos vagyok benne h vannak, szivesen ismerkednék is ilyen lánnyal ;)
6/16 anonim válasza:
En ismerek par ilyet.
Az egyik keptelen kapcsolatot kialakitani, megbizni masokban, es a szex sem erdekli. Ez szerinte sincs igy rendben rendben, ezert mar pszichologushoz jar es probalja lekuzdeni a dolgot.
A tobbiek pedig mind melyen vallasosak, es "szex csak hazassag utan".
7/16 anonim válasza:
Annyit azért hadd súgjak meg,hogy a 20 év feletti szűz lányoknak 2 csoportját ismerem:vagy csúnyák,vagy nagyon vallásosak.Nehogy azt hidd,hogy egy bombázó csaj,aki nem megszállottan vallásos,várna 20 éves koráig.Mert minek?
8/16 anonim válasza:
A no olyan mint a parkolohely, ha vegre talalsz egy szabadot, az vagy fizetos vagy rokkant :)
9/16 anonim válasza:
a kolléganőm 26 éves.... még a külső elmegy... de a természete... buta mint a cső... max egy patronos... de ő azt hiszi jön majd a szőke herceg... 22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!