Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti sokat szexeltek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti sokat szexeltek ha szinglik vagytok?

Figyelt kérdés
kort is :)

2016. jan. 31. 21:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9 vagyok.

Nem mászok rá senkire, engem szoktak behálózni, én meg hagyom magam. Nem kapcsolatfüggés, hanem váltogatod a pasikat, ha egyszer minden működik, és boldogok vagytok.

Jelenlegi kapcsolatom 3 éve tart, és nem látom okát, hogy szakítani kéne, mert minden működik. Nem rózsaszín és tündérmese, lehet vitatkozni, és ez így teljesen normális.

Az a kapcsolatfüggő, aki inkább benne van egy sza.r kapcsolatban, minthogy kilépjen, nehogy egyedül legyen. De sebaj, ettől még nyugodtan hívj így, elvégre leri.bancozni nem tudsz, valami csúnyát meg csak kell írni a másikra, aki nem ért veled egyet.

Amúgy feltűnően sok nő ismerősöm néz rám ferde szemmel azért, mert évekig elvagyok egy pasival, és nem tépjük meg csaljuk egymást, meg nem mászok rá mindenkire, ha külön megyünk bulizni. Valamiért ez lett a normális női viselkedés: érzelemmentes szex, bárkivel, aki hajlandó rá, és isten ments, hogy komoly kapcsolatot akarjon valakitől, mert az ciki.

Nekem nem az.

Minden kapcsolatot úgy indítok, hogy komoly kapcsolatot akarok, nem alkalmit, ha erre szerinte kevés vagyok, akkor ne erőltessük. Eddig mindenki bevállalta értem a rabigát. :D

Ja, és nem vagyok szőke, hosszú combú barbi, és megvannak a magam hibái.

Egyszerűen nem tudom és nem is akarom elfogadni ezt a világnézetet, és nem fogok beállni a sorba.

Nyugodtan lehet érte bárminek nevezni, én tartom magam annyira, hogy csak azzal feküdjek le, akit szeretek.

2016. febr. 1. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!