Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti sokat szexeltek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti sokat szexeltek ha szinglik vagytok?

Figyelt kérdés
kort is :)

2016. jan. 31. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos nem.

Pedig már nagyon kívánom. 25/L

Privi nem kell!!!

2016. jan. 31. 21:32
 2/11 anonim ***** válasza:
6%

Viszonylag igen,havi kb 3x :) Szeretek bulizni és fiatal vagyok..:D

20L

2016. jan. 31. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
#2.: Ilyen hozzáállással tudod kinek kellenél kapcsolatra...
2016. jan. 31. 22:41
 4/11 anonim ***** válasza:
#3 Nem is gondolnád,mennyi embernek.Nem egy értéktelen r*b*nc vagyok,orvosin tanulok,sportolok,2 felsőfokúm van.Emellett akik ismernek kedves,életvidám,intelligens,belevaló lánynak gondolnak.Ha most pont a bulizós korszakomat élem,ahhoz neked pont semmi közös és pont nem érdekel,hogy neked ismeretlenben mire kellenék és mire nem.Hidd el,nem fogok belehalni a veszteségbe.
2016. jan. 31. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
#4 Közel tökéletes lehetsz anyukám, csak a magyar helyesírással akadnak még gondjaid. Nem kevés...
2016. jan. 31. 23:14
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Azért,mert a közödet az autocorrect közösre javította?:D Ha az az egy betűhiba miatt nem tudod értelmezni a mondatot,akkor nem velem vannak gondok..:D Ez a tipikus 'másba nem tudunk belekötni,ezért keressünk egy kis helyesírási hibát és kössünk bele,mert kötözködni olyan jó' :)
2016. jan. 31. 23:19
 7/11 Lollipop Girl ***** válasza:

Nem sokat de ha alkalmam nyílik rá nem vetem meg a testi örömöket,attol h jelenleg nincs kapcsolatom még kiélvezhetem a fiatalságomat.

20/L

2016. febr. 1. 00:58
 8/11 anonim ***** válasza:
40%

szerintem semmi gond azzal, ha a 20 körüli szingli csajok sok pasival lefekszenek. mikor, ha nem most? ha jön a szerelem meg a párkapcsolat, akkor úgyis hanyagolják az ilyesmit. (ha mégsem, akkor az már tényleg gáz.)

ne irigykedjetek srácok! ;)

30F

2016. febr. 1. 08:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyesekkel ellentétben nem ülök bele mindenbe, úgyhogy ha szingli vagyok, nem szexelek.

Szeretkezni szoktam, kizárólag azzal, akit szeretek.

Nem gondolom, hogy bármi kimaradna az életemből ezáltal.

Amúgy ha van pasim (és szinte mindig van), a heti 10-12 is normális. ;) Jobb arány, mint hétvégente egyszer.

Eddig csak hosszú kapcsolataim voltak, ritkán voltam szingli, akkor legfeljebb egy hétig, annyit meg ki lehet bírni szex nélkül. Szerintem. :D

2016. febr. 1. 09:40
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 ezt kapcsolatfüggőségnek hívják és szerintem sokkal rosszabb,mintha szingliként szexelnél.Főleg,ha azért jössze velük össze,hogy rendszeresen szexelhess.Akkor most itt mi az elítélendő?:D

Egyébként szerintem semmi,mindenki csinálja azt,ami neki jólesik,amíg ezzel nem árt másoknak :)

2016. febr. 1. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!