Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy felsőtestre hízni tudjak? (lány vagyok)
A problémám a következő. 27 éves vagyok, 158 cm vagyok és 45kg. Deréktól lefelé mondhatni csinos vagyok, vékony, de arányos...a hasam, a fenekem, a lábaim rendben vannak, viszont a felsőtestem az borzasztó...:(
Az egy dolog, hogy mindig is kis mellem volt, ezzel már kibékültem, de a többi elszomorító...kiállnak a lapockáim olyan vézna vagyok, a bordáim látszanak, meg lehet őket számolni, és a gerincem is kidudorodik...annyira szarul nézek ki hátulról, mint egy anorexiás...:(
A karjaim még normálisnak mondhatóak, de minden más siralmas...nem tudom, hogyan hízhatnék? Eszem normálisan mindent, éjjel is...
A páromnak így is tetszem, de előttem olyan barátnői voltak, akiken lehetett mit fogni, és zavar, hogy én ilyen kis nyomi vagyok. Ha stresszes időszakot élek pikk-pakk lemegy rólam 2-3kg, ami baromira látványos sajnos.
Megköszönném a tippeket, ha van arra, hogyan hízhatnék tulajdonképpen bárhová!! :)
"A páromnak így is tetszem..."
"én ilyen kis nyomi vagyok..."
Valóban nyomi vagy, de nem azért, mert vékony vagy, hanem, mert így gondolkodsz, ahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!