Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy felsőtestre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy felsőtestre hízni tudjak? (lány vagyok)

Figyelt kérdés

A problémám a következő. 27 éves vagyok, 158 cm vagyok és 45kg. Deréktól lefelé mondhatni csinos vagyok, vékony, de arányos...a hasam, a fenekem, a lábaim rendben vannak, viszont a felsőtestem az borzasztó...:(

Az egy dolog, hogy mindig is kis mellem volt, ezzel már kibékültem, de a többi elszomorító...kiállnak a lapockáim olyan vézna vagyok, a bordáim látszanak, meg lehet őket számolni, és a gerincem is kidudorodik...annyira szarul nézek ki hátulról, mint egy anorexiás...:(

A karjaim még normálisnak mondhatóak, de minden más siralmas...nem tudom, hogyan hízhatnék? Eszem normálisan mindent, éjjel is...

A páromnak így is tetszem, de előttem olyan barátnői voltak, akiken lehetett mit fogni, és zavar, hogy én ilyen kis nyomi vagyok. Ha stresszes időszakot élek pikk-pakk lemegy rólam 2-3kg, ami baromira látványos sajnos.

Megköszönném a tippeket, ha van arra, hogyan hízhatnék tulajdonképpen bárhová!! :)

2016. jan. 31. 00:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"A páromnak így is tetszem..."

"én ilyen kis nyomi vagyok..."

Valóban nyomi vagy, de nem azért, mert vékony vagy, hanem, mert így gondolkodsz, ahogy...

2016. jan. 31. 01:06
 12/14 A kérdező kommentje:
:D jó, azt egy szóval sem mondtam, hogy a gondolkodásommal is minden rendben van! Csak hát nem akarok egy vézna kis nyomci lenni örökké...:)
2016. jan. 31. 01:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Rakd rendbe a fejedet, hidd el, fontosabb, minthogy hány kiló, hány deka vagy. :D 27 vagy könyörgöm!
2016. jan. 31. 01:34
 14/14 A kérdező kommentje:
A fejemmel nincs gond...mással van bajom, mint ahogy írtam is. Az elfogadással sincs bajom, mert világ életemben vékony voltam, DE az utóbbi időben elégedetlen vagyok a felsőtestemmel, mert a szokottnál is véznább...hízni szeretnék, de nagyon nehezen megy a dolog! Ezzel kapcsolatban kértem tippeket...attól, hogy 27 vagyok még lehetek elégedetlen magammal...ez nem csak tinikori probléma! :)
2016. jan. 31. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!