Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy felsőtestre hízni tudjak? (lány vagyok)
A problémám a következő. 27 éves vagyok, 158 cm vagyok és 45kg. Deréktól lefelé mondhatni csinos vagyok, vékony, de arányos...a hasam, a fenekem, a lábaim rendben vannak, viszont a felsőtestem az borzasztó...:(
Az egy dolog, hogy mindig is kis mellem volt, ezzel már kibékültem, de a többi elszomorító...kiállnak a lapockáim olyan vézna vagyok, a bordáim látszanak, meg lehet őket számolni, és a gerincem is kidudorodik...annyira szarul nézek ki hátulról, mint egy anorexiás...:(
A karjaim még normálisnak mondhatóak, de minden más siralmas...nem tudom, hogyan hízhatnék? Eszem normálisan mindent, éjjel is...
A páromnak így is tetszem, de előttem olyan barátnői voltak, akiken lehetett mit fogni, és zavar, hogy én ilyen kis nyomi vagyok. Ha stresszes időszakot élek pikk-pakk lemegy rólam 2-3kg, ami baromira látványos sajnos.
Megköszönném a tippeket, ha van arra, hogyan hízhatnék tulajdonképpen bárhová!! :)
Én ezt test edzéssel oldanám meg.
De ami rajtad leginkább segítene, az az ön szeretet és elfogadás, nem a diéta és/vagy edzés. Önbizalom nélkül hót' izmosan is elégedetlenkedni fogsz.
hmm... ez genetikai adottság. Mondhatnám, hogy egyél kalória dús ételeket, de valószínűleg csak a koleszterined menne fel és nem látszana rajtad. Vannak ilyen emberek is.
Talán azzal segíthetnél, ha megpróbálnád izomban felszedni. Jóval könnyebb kontrollálni és az egészséged kárára sem megy, sőt.
Kérj erősítő jellegű anaerob edzéstervet egy hozzáértőtől.
Ahogy a vázizomzatod megerősödik, úgy lesz egy egészségesebb testképed és az étvágyad is jobb lesz.
Ne egyél össze vissza rendszertelenül!
Pont hogy a rendszertelen kajálástól nem fogsz hízni.
Ha igazán akarsz hízni.Akkor állíttass össze, egy szakemberrel, egy ilyen jellegű étrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!