Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok és még nem volt nőm mert csúnya vagyok. Kezdjek el prostizni?
láttam én már embertelenül ronda párokat és boldogok voltak :)
ezen biztos nem múlt.
Ha tudod fizetni a rendszeres prostizást akkor csináld.
De az lenne a legjobb ha pozitívabban állnál hozzá az élethez. Ha azon fogsz kattogni, hogy csúnya vagyok sose lesz senkim akkor nem is lesz.
De ha elszántan állasz hozzá, hogy akkor is találok egy nőt akivel boldog leszek akkor előbb-utóbb megtalálod.
Igen bármennyire rossz hír neked kell megtalálnod, neked kell próbálkoznod, és lehet alacsonyabbra kell helyezned a mércét, vagyis olyan lányokkal próbálj ismerkedni akik közelebb állnak a te külső jegyeidhez. Egy idő után a csúnyább lányok is rájönnek, hogy nagy az elvárásuk és nem jön értük a szőke herceg fehér lovon és boldogok lesznek egy esztétikailag ugyan kifogásolható, de másban kitűnő tulajdonságokkal rendelkező férfi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!