Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy a csúnya fiúknak érdemesebb prostizni járniuk, mint megalázniuk magukat a lányoknál a folyamatos próbálkozások utáni visszautasításokkal?
Én se vagyok és szépség, 24 éves vagyok próbálkoztam lányoknál de mindig elutasítást kaptam. Konkrétan volt olyan, h a képembe kaptam, h randa vagyok. Én ezt el is könyveltem magamban, s eszerint éltem. Prostihoz nem mentem mert inkább maradok szűz mintsem egy prostival legyek. Az elveim ellen vall ez. (nem nézem le azt aki prostival veszítette el, csak én nem akartam azzal) Aztán megismerkedtem mostani párommal, aki eleve 8 évvel idősebb mint én, és neki nem tom miért de bejöttem külsőre. De itt nem a külső számít, mert ő is megmondta, h nem vagyok egy Adonisz, és még csak az esete se vagyok, de a belsőmet nagyon megszerette, és vmiért ő se tudja de külsőre is bejövök neki. Ő vette el a szüzességem, igen 24évesen!
Amit mondani akarok, h lehet valaki csúnya, de nem mindenkinek, van valahol valaki, akinek bejön az illető, csak meg kell találni és meg kell hódítani. Igen a csúnya fiúknak ez nehezebben megy, mert 20lányból 19 tuti rondának tartja, és az ilyen eleve hátárnyból indúl, de ha belsőleg jó ember vagy el fogsz kellni, mert kiáhba vagy jóképű, ha belül rohadsz, nem fog senkinek se kelleni, max szexre, ám egy jó kapcsolat, sokkal jobb ennél. Mikor este párod hozzádbújik, csókot lehel ajkaidra és füledbe súgja mennyire szeret, Nincs is ennél szebb érzés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!