Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ketsegbe vagyok esve. Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ketsegbe vagyok esve. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Baratommal lassan 1 honapja leszunk egyutt. Es voltam neki az elso (mar nem voltam szuz). Eddig ketszer fekudtunk le es semmi gond nem volt, elveztem. Viszont tegnap este katasztrofa volt. Apolatlan volt, es undorito. Elnezest, de tenyleg az volt. Majdnem oklenfezni kezdtem. Ilyen fura undi szaga is volt. Nem azert de csak nalam alap hogy ha tudom h a baratnomhoz megyek akkor legalabb leszedem es rendbe rakom magam?? Kibirtam, mert szeretem. De a tegnapi szex borzalmas volt. Szanalmas hogy igy ereztem de eluntam magam kozben. Nagyon bant h igy erzek... Ja es ma pedig nalunk fog aludni a szalagavatom utan viszont egyszeruen minden kedvem elment a szextol. Legszivel segitsetek...

#szex #barát #szégyen #undor #nemtudommittegyekdenagyonketsegbeestem
2016. jan. 30. 11:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#9 most már biztos csagyok benne hogy a nők hülyék hogy lehet egy ilyen férfival együtt lenni évekig aki ennyire buta :D bár gondolom te is az vagy :D
2016. jan. 30. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!