Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ketsegbe vagyok esve. Mit tegyek?
Menj ki fürödjél meg Jóska! Mert kellemetlen szagod van!
Ha nem szólsz ez még csak rosszabbra fordul. Dugás előtt alap az alapos tisztálkodás. Ha nem régen fürödtél, a lompost legalább akkor is meg kell mosni! Rossz lóra tettél!
"Szia szivem mi lenne ha gyakrabban mosnad az ized mert multkor majdnem elhanytam magam. Ha es az se artana ha megismerkednel a borotvaval."
Igy gondoltad? Ezt nem lehet csak igy kozolni vele. Es nem is panaszkodni jottem hanem segitseget kerni, tudtommal arra is jo ez az oldal. Koszi.
"Figyelj szívem én nagyi szeretlek de a múltkor elfelejtették fürdeni. Tudom, hogy fárasztó rossz napod volt, és tudom, hogy már aki vártad, higy velem legyél de legközelebb tisztálkodj szex előtt mert nem volt valami kellemes a dolog."
Ha ezt így nem tudod megbeszélni vele, akkor felejtsd el a párkapcsolatot. Nem neked való.
Mit gondolsz kommunikáció nélkül, hogy fognak megoldódni a problémáid?
mosakodjatok meg együtt ..akkor ott már lehetne ez az
és a legvégén mond el neki mi bánt
és legközelebb egyből szólj,ha bármi gubanc van,akármilyen téren is
Én két év alatt (!) értem el ,hogy a barátom magától menjen el fürödni. És ha napokig együtt vagyunk,akkor ő is minden este zuhanyozzon le,ha szeretkezni akar! Húzta a száját, de most már minden rendben van,ad magára, igyekszik illatozni.
Picit szégyeltem magam,mhogy mindig szóltam,hogy fürödjön le este, meg ha azt akarja ,hogy orálisan kényeztessem,igenis mossa meg.
Szerintem a szülei nem tanították meg,nem világsoították fel. Így rám hárult ez a feladat.
Persze ez így vészesen hangzik,nem azt mondom hogy bűzlött vagy ilyesmi. Lehet csak én vagyok a tisztásaágmániás,de elvárom a barátomtól,hogy ha velem van adjon magára.
Sokszor rosszul eset neki,volt hogy megsértődött, de most már nincs probléma.
Szóval szerintem magyarázd el neki. Kezdd azzal,hogy nem akarod megbántani, de ezt és ezt elvárod tőle.
El kell magyarázni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!