Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságig várnátok- e egy lánnyal az első szeretkezésig? Van- e még ilyen fiú? Olyan elképzelhető hogy 1-2 év járás közben egyáltalán nincs szexuális együttlét?
Figyelt kérdés
Tehát vallásos 20 éves lány vagyok , és én csak házasságban szeretném odaadni a szüzességem .2016. jan. 29. 08:45
11/32 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk...Isten olyan fiút fog neked adni aki szűz, és szeret. A mai általános ember egyértelműnek veszi a szexet házasság előtt, pedig ez nem természetes; és igen VAN még ilyen fiú...Csak bízzál!
12/32 anonim válasza:
Szerintem jól teszed, de látszik hogy ma már ebben a (nem vallásos) többség nem fog támogatni. Más oldalról nézve vannak olyan történetek, amikor a testi kapcsolat jól működik, de állandóak a veszekedések, és megunják a dolgot, szétmennek - magyarán nem a szex működése kötötte össze közöttük a dolgokat. A hosszútávú kapcsolat szempontjából jobb, ha előbb megismeritek egymás személyiségét. Aki szintén vallásos hátterű, annak ez ugyanúgy szempont, így megvan a közös nevező, én is ismerek ilyeneket. Más embereknek pedig más dolgokban vannak ugyanilyen kőkemény elveik. Ennyi.
13/32 anonim válasza:
11: Nem természetes? Szóval az emberiség 200 ezer éves létezése alatt az emberek mindig szigorúan várták a házasodást vagy a felnőtt kort?
Mert szerintem inkább az volt a jellemzőbb, hogy a lányok már 16-18 évesen szültek.
Szóval ne gyere ezzel a természetes dumával, mintha a házasság egyidős lenne az emberi lényekkel.
14/32 anonim válasza:
Egyik ismerősöm több mint 1,5 éve van együtt a párjával, és még nem szexeltek. Egyikőjük sem vallásos, és mindketten 19 évesek. Már lánykérés is volt.
17/32 anonim válasza:
11. Mi ebben a természetes? Nyilván a több millió ember téved, aki nem köti ilyesfajta feltételekhez a szexet. Attól mert ti ilyen ostoba illúziókba rángatjátok magatokat, nem lesz igazatok.
18/32 anonim válasza:
Sajnos ma már ez nagyon ritka. Légy magadra büszke mert én is azt tartom és úgyis voltam vele saját kapcsolatomban is. Hogy csak annak szabad oda adni nőként a szüzességet ki igazán meg érdemli és kölcsönösen szeretitek és tisztelitek egymást.
19/32 anonim válasza:
Egyet értek ez előttem szólóval!! Ha a szex nem működne köztetek akkor mi van? Kidob a pasi,és csá házasság? Amúgy ez apszolut lehetetlen kivitelezés. Hol találnál erre megfelelő balekot aki bele menne? Elképzelem az élet más területein is mennyire lehetsz nyitott dolgokra.Ez az esküvő valószínűleg mind a 2-őtöknek 1 kudarc lenne.
20/32 anonim válasza:
lutri ez igy
sajna oda kell adnod magad
ha lagzi után nem leszel jó a pasinak akkor megfog csalni
az se jobb vagy igen.
vagy mi van a egy perverz aki neked nem fog tettszeni
és akkor mindig szenvedsz majd az ágyban
legalább azt tisztázzátok hogy heti 1x 2x vagy 4x 5x van lesz szex ez nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!