Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ilyen komplikált pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen komplikált pasit hogyan lehetne elcsábítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves lány vagyok és nagyon tetszik egy férfi, aki most tapossa a harmincas évei végét. A korkülönbség miatt tudom, hogy komoly kapcsolat szinte(!) lehetetlen, de mivel mindketten egyedülállóak vagyunk és szexuálisan is nagyon vonz, arra jutottam, hogy nem veszítenék semmit, ha sikerülne összejönni vele, legalább egy laza kapcsolatra.

Viszont ez a pasi nagyon bonyolult. Rendkívül okos, de van egyfajta flegma, lenéző stílusa. Ő a bizonyíték arra, hogy az intelligencia és a bunkóság megférnek egymás mellett. :) Ugyanakkor szerintem alapból nem rosszindulatú, inkább direkt igyekszik fenntartani ezt a Dr. House-os látszatot. Nem lehet látni rajta, hogy a szokásos női praktikák működnek-e, mert a reakció nulla, akármilyen szép nők is próbálkoznak még nála. Néha úgy tűnik, mintha érdekelném, de aztán megint semmi. Elvan magában, plusz egyetlen kolléganőjével van jóban, aki nála sokkal idősebb, szóval szerintem az tényleg csak barátság.

Előbb-utóbb meg fogom neki mondani, vagy legalábbis elhívom valahova. De jobban örülnék, ha ő tenné meg ezt a lépést, vagy minimum lássam, hogy nem a szokásos lenéző stílusában reagálna. :D

Szóval, aki nálam tapasztaltabb, tudna tanácsot adni? Azon kívül, hogy legyek csinos és mosolygós, meg persze mutassam ki, hogy nekem is van agyam (a nőkről megvan a véleménye, szerintem lehetnek mögötte szerelmi csalódások is), még mit tudnék bevetni? :)

Köszönöm előre is a válaszokat! :) (Meg azt is, hogy végigolvastátok!)

2016. jan. 28. 00:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kilences, köszönöm a választ! :) Ebben, amit írtál, voltak ismerős helyzetek.. :D

Ha felvett viselkedés is, biztosan nem "punciszerzés" céljából van. Nem jó pasi abszolút, de van egy mélyről jövő kisugárzása, ami engem valamiért nagyon vonz. Plusz a hihetetlen tudása és tudásvágya. Más nőknek is bejött már, de ő inkább elzárkózik. Valamint volt már néhány olyan megnyilvánulása, amelyen a legtöbb ember jót nevetett, de valójában a nők szellemi képességeit minősítette benne. Amit a hahotázó nőcsoportot elnézve (akik a valódi mondanivalót nem is értették) át is éreztem, hogy mire gondol...

2016. jan. 28. 10:48
 12/18 Noblesse Oblige ***** válasza:

Hát most, hogy kicsit többet tudunk róla én azt mondanám, hogy inkább legyél szellemi partner mellette, és ha valóban olyan intelligens ki fog neki tűnni!

Nem hiszem, hogy a szokásos női nyomulás célravezető lenne, mert mint mondod elzárkózik. Őt alattomosan kell meghódítani, hogy fel se tűnjön neki. Ezt meg leginkább a humoroddal és eszeddel tudod elérni!

És szurkolok neked!

2016. jan. 28. 10:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Az alapján, amit leírtál, bennem felmerülne az az opció is, hogy esetleg nem heteroszexuális beállítottságú. (Nyilván lehet egy csomó más oka is, ha valakinél nem működnek a szokásos női praktikák, "mert a reakció nulla, akármilyen szép nők is próbálkoznak még nála", de egy olyan homoszexuális pasinak, aki nem kívánja nyíltan felvállalni a szexuális orientációját, teljesen jó stratégia ez az "itt senki nem elég jó nő ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésemet", szóval "elvagyok magamban" hozzáállás a Dr. House-os életérzéssel kombinálva.

De nyilván lehet, hogy abszolút heteroszexuális - náluk is lehet sokféle oka annak, hogy így viselkedjenek.

Én mondjuk úgy vagyok ezzel a kérdéssel, hogy ha egy férfi, akivel egy közegben dolgozom, naponta látjuk egymást, időnként van alkalmunk beszélgetni, nem tanúsít különösebb érdeklődést irántam, mint nő iránt anélkül, hogy kifejezetten női praktikákhoz vagy játszmázáshoz folyamodnék (amin nem mellesleg egy olyan férfi, aki elég intelligens ahhoz, hogy nekem bejöjjön, úgyis simán átlát, legfeljebb nem érezteti), akkor elfogadom, hogy a szimpátia és a vonzalom nem kölcsönös - már csak azért is, mert nem igazán hiszek abban, hogy igazán tudnám értékelni, ha jönne össze vele bármi is, hogy én tepertem utána, nem pedig úgy, hogy érzékelhetően ott van az a bizonyos szikra meg kémia kettőnk között.

A flegma meg a lenéző stílusú emberekről pedig nekem mindig az jön le, hogy a másokhoz fűződő viszonyuk annak a tükre, hogy magukkal mennyire vannak, vagy éppen nincsenek rendben legbelül.

De ha neked mozgatja a fantáziádat ez a pasi, akkor nyilván érdemes nyitnod felé valami módon, hátha kiderül, hogy kölcsönös a dolog, aztán talán sikerül rájönnöd arra is, hogy mi van emögött a külvilág felé mutatott arca, illetve esetlegesen felvett szerep mögött.

2016. jan. 28. 11:35
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a szurkolást is! :)

Nem mondanám, hogy teljesen közömbös, mert velem valamivel másképp viselkedik, mint a többiekkel. Néha olyan, mintha érdekelné a véleményem (mondjuk lehet, csak azt várja, mekkora hülyeséget fogok mondani:P), az ismertésünk elejétől kezdve valahogy kiszúrt a többiek közül, meg szerintem kicsit tisztelettudóbban is viselkedik. Jó, persze ezek nem nagy dolgok, de azért mégis ott vannak. :)

Azon, hogy heteroszexuális vagy sem, már én is gondolkoztam, bennem is hasonló dolgok merültek fel, mint amiket leírtál. De azóta valahogy nem tudom elképzelni róla, hogy ne lenne az, abszolút nincsenek "meleges" dolgai, meg amúgy a többi pasival még kesvésbé kedves. :D

Hetente egyszer találkozom vele, jó lenne gyakrabban. Már arra is gondoltam, hogy a villamoson odamegyek hozzá beszélgetni, de nem tudom, mennyire díjazná, még képes és inkább leszáll hamarabb. :D Mondjuk más ötletem nincs arra, hogy ő is kicsit jobban megismerjen, szóval lehet, megér egy próbát. :)

2016. jan. 28. 12:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Kicsit térképezd fel az életét,tudd meg hol lakik,mit csinál szabadidejében,milyen helyekre jár enni,szórakozni,kikapcsolódni.

A sok apró információból talán ki tudsz sütni valamit.

Talán a magánéletben egészen más arcát mutatja,teljesen "véletlenül" fuss össze vele valahol ahol nem is számít a felbukkanásodra és lássuk miként reagál egy váratlan helyzetre.Esetleg te is viselkedj egy kicsit másképp,okozz neki meglepetést.Legyél cserfes,pimasz,nagyon laza,olyan nő aki belelát a férfiak lelkébe és persze mindezt a legnagyobb természetességgel.

2016. jan. 28. 13:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdések láttán mindig eszembe jut, mikor társkeresőkön a csajok kihangsúlyozzák, hogy 30 felettiek, meg apám korabeliek ne írjanak. Aztán itt meg sorra olyanokat olvasok, hogy minimum 20 évvel idősebb férfiakkal henteregnek, vagy henteregnének egyesek. Amíg lesznek ilyen nők, addig lesznek olyan férfiak is, akik 40 éves fejjel is 18-20 éves csajszikra fognak nyomulni, mert kiderült, bőven van létjogosultsága a dolognak, csak megy a képmutatás a csajok részéről (TISZTELET A KIVÉTELNEK).

Emellett azt is bizonyítod kérdező, hogy tényleg az embernek mindig azok kellenek, akik számukra szinte elérhetetlenek (ez mindkét nemre jellemző, már én is voltam így).

Bocs az off-ért. :)

2016. jan. 28. 16:02
 17/18 A kérdező kommentje:

15-ös, nagyon köszönöm a segítséget, ezek jól hangzanak, majd igyekszem úgy tenni, ahogy javasoltad! :)

16-os, én még soha nem olvastam társkeresőket, szóval nem tudom. Nekem sem tetszenek amúgy alapból a nálam 10 évnél idősebb férfiak, de kivételek mindig akadnak. Vannak olyan barátnőim, akik kifejezetten az idősebb férfiakra buknak, és szerintem ebben semmi elítélendő nincs. A társadalom ennél nagyobb "defektekkel" szemben megbocsátó tud lenni, a korkülönbség szerintem nem kellene, hogy kiverje bárkinél a biztosítékot. Persze amikor a korombeli lányok 50-es pasik mellett feszítenek, azon én is megütközöm, de esetemben nem is erről van szó.

Az elérhetetlenség meg tényleg vonzóvá teszi az embereket. Nem szerencsés, de ez van. :)

2016. jan. 28. 16:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem intelligens. ilyen egyszerű csillagom.
2016. szept. 11. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!