Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen komplikált pasit hogyan lehetne elcsábítani?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok és nagyon tetszik egy férfi, aki most tapossa a harmincas évei végét. A korkülönbség miatt tudom, hogy komoly kapcsolat szinte(!) lehetetlen, de mivel mindketten egyedülállóak vagyunk és szexuálisan is nagyon vonz, arra jutottam, hogy nem veszítenék semmit, ha sikerülne összejönni vele, legalább egy laza kapcsolatra.
Viszont ez a pasi nagyon bonyolult. Rendkívül okos, de van egyfajta flegma, lenéző stílusa. Ő a bizonyíték arra, hogy az intelligencia és a bunkóság megférnek egymás mellett. :) Ugyanakkor szerintem alapból nem rosszindulatú, inkább direkt igyekszik fenntartani ezt a Dr. House-os látszatot. Nem lehet látni rajta, hogy a szokásos női praktikák működnek-e, mert a reakció nulla, akármilyen szép nők is próbálkoznak még nála. Néha úgy tűnik, mintha érdekelném, de aztán megint semmi. Elvan magában, plusz egyetlen kolléganőjével van jóban, aki nála sokkal idősebb, szóval szerintem az tényleg csak barátság.
Előbb-utóbb meg fogom neki mondani, vagy legalábbis elhívom valahova. De jobban örülnék, ha ő tenné meg ezt a lépést, vagy minimum lássam, hogy nem a szokásos lenéző stílusában reagálna. :D
Szóval, aki nálam tapasztaltabb, tudna tanácsot adni? Azon kívül, hogy legyek csinos és mosolygós, meg persze mutassam ki, hogy nekem is van agyam (a nőkről megvan a véleménye, szerintem lehetnek mögötte szerelmi csalódások is), még mit tudnék bevetni? :)
Köszönöm előre is a válaszokat! :) (Meg azt is, hogy végigolvastátok!)
Legyél vele kissé pimasz, vágj vissza az élcelődéseire. Emellett persze villants némi intelligenciát és humort is.
Szerintem ne kínáld fel magad ezüst tálcán, csak jelezd, hogy csíped őt és hagyd, hogy ő kezdeményezzen és hívjon el valahova.
"A korkülönbség miatt tudom, hogy komoly kapcsolat szinte(!) lehetetlen"
Jó, ezt már elbasztad. Jöhet a következő!
Az első két választ nagyon köszönöm! :)
Kedves negyedik, a sorozatot amúgy nem néztem, de lehet, hogy tényleg Cuddy-tól kéne ellesnem a tutit. :P
Esetleg ha még valakinek van gondolata, kérem, írjon! :)
Íme az ékes bizonyíték, hogy a csajok a bunkókra buknak...
Hívd el, remélem a lenéző stílusában elküld a fenébe, az kell neked.
Nekem egyszer egyszer sikerült egy ilyen típust véletlenül megfogni (kajak nem akartam!).
Nekem is szintén kolléga volt, nem nagyon zavartuk egymás köreit, amikor mégis akkor is igyekeztem normálisan viselkedni vele. Néha mikor előjött belőle ez a bunkó énje, akkor én is be be szólogattam neki. Egyszer pl amikor a többi kolléganővel flegmázott épp, akkor magamba jót röhögtem, biztos észrevette, mert megkérdezte min mulatok, én meg mondtam, hogy ezzel a stillel már csak a csulát kéne visszaszívnia és a padlóra köpnie, és akkor úgy érezném magam mint egy spagetti westernben. Ha velem is bunkózott nem vettem magamra, de beszóltam, vagy megjegyeztem, hogy ha kedves lenne az emberekkel akkor talán örömmel dolgoznának vele. Úgy kezeltem mint egy gyereket, aki azt hiszi, hogy durcázással elérhet bármit. Aztán kiderült, hogy ez neki valamiért bejött. Kb. a többi kolléga világosított fel mi van, el sem akartam hinni.
Szerencsére még időben tisztáztuk, hogy én tényleg nem akarok tőle semmit, és nem lett is lett belőle semmi.
Azt mondjuk nem ártana részedről kideríteni, hogy tényleg ilyen a stílusa, vagy ez a felvett viselkedése punciszerzés céljából! Mert valami érthetetlen oknál fogva, a nők nagy többsége a bunkósságot, lekezelést a dominanciával azonosítja be! (pedig mennyire téves ez az elképzelés!) És persze pár pasas is rájött, hogy színházzal meg lehet pár süket nőt fogni magának.
A rosszindulat és a paraszt viselkedés, valamint az ilyen jellegű "bunkóság"távolról sem ugyanaz. Ha valaki illemtelen és tahó, azt én is utálom. De ha egy intelligens embernek az intelligens poénjai mellé társul egy ilyen stílus, de egyébként meg bármikor lehet rá számítani, és amikor tudja, hogy a másik fél nem vevő az ilyenre, akkor visszafogja magát... szerintem ez nem a világ vége. Tud kedves is lenni, volt, hogy egész sokunkat meghívott egy italra, és szerintem az etikettel is sokkal inkább tisztában van, mint az emberek nagy része. Az más kérdés, hogy ha valakit nem tart méltónak a tiszteletre, annak csak alapvető szinten adja meg, de nem jópofizik sokat. Nem szól be, csak kimjutatja, hogy nem kiváncsi a másikra.
Az igazi bunkóság az, ami ezen az oldalon megy. Inkább ez a férfi, mint azokhoz az idiótákhoz hasonló, akiknek egy ekkora terjedelmű szöveget is kihívás végigolvasni. Meg az elkeseredett szerencsétlenek, akik inkább szidják a másikat, hogy a kis lelküknek jobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!