Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz nektek férfiak, ha egy ilyent követően nincs szex?
Figyelt kérdés
Szóval a párom itt volt, mi még nem szexeltünk. Alsógatya volt rajta és zokni, rajtam pedig csak zokni, úgy hemperegtem alatta, meg fölötte... Állt a nemi szerve, és alsógatyán keresztül folyton "oda" nyomódott, én meg még rájátszottam, és "dugó" mozdulatokat csináltam, meg ő is aztán, és kiszaladt a számon hogy mi van, dughatnékja van? És azt válaszolta, kinek ne lenne, ha egy pucér lány feküdne alatta?
És ez a mondat szöget ütött a fejemben, mert oké, hogy nekünk nőknek is van dughatnékja, de az másféle szerintem, mint egy férfiaknak. Mennyire nehéz ilyenkor, nektek, hogy aztán nem lesz szex?
2016. jan. 27. 18:07
11/19 anonim válasza:
Legalább boka zokni volt rajtad? Basszus mert az a gyengém.Főleg ha fehér! Ahhh.
12/19 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy ez nem volt szép tőled. Ennyire nem lehetsz önző egy kapcsolatban, ha meg még élvezted is, akkor valami baj van belül. Fordított esetben (ami mondjuk nagyon ritka lehet) meg menne a hiszti, hogy mekkora bunkó volt a pasid.
13/19 A kérdező kommentje:
De nem volt lehetőség szexre, és ő vetkőztetett le. Egyébként meg nem álltok messze, mert szűz vagyok.
2016. jan. 27. 18:57
14/19 anonim válasza:
Melyik óvodába jársz kérdező? :)
15/19 anonim válasza:
Neked nem mindegy? Nem te vagy a férfi.
16/19 anonim válasza:
Azért nem kell neki esni a hölgyeménynek. Nem ő kínozta a partnerét, hisz az is pontosan tudta, hogy ma nem lesz semmi, nem volt náluk óvszer sem. Ennek ellenére levetkőztette a lányt, szóval ha már ennyire ragaszkodtok a kínzás szóhoz, akkor ez inkább önkínzás.
17/19 anonim válasza:
15 éves kor alatt kibírható.
Egyébként meg nagyon buták vagytok.
19/19 anonim válasza:
Nehéz dolog, de kibírható. előjáttékként volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!