Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én mászok rá, miért nem áll fel neki, mit tegyek? Ha ő kezdeményez, akkor nincs gond.
2 éve vagyunk együtt a barátommal (23évesek vagyunk, nem élünk együtt, heti 3-4 napot vagyunk együtt) és néha-néha előfordult régebben, de azért mert nagyon fáradt volt, akkor is ha ő kezdeményezett, nem éreztem rosszul magam.
Viszont már jó pár alkalommal tapasztalom, hogy ha én mászok rá, kezdeményezek, akkor az esetek 90%-ban semmi :(
Ilyenkor akár kézzel, akár szájjal csinálom, 69, semmi, nem áll fel neki. :\
Ha ő kezdeményez, akkor semmi gond.
Legutóbb (3napja nem volt már ekkor szex) levetkőztem előtte, volt kézimunka, sok orál és semmi reakció. Én pedig hoppon maradtam... Bocsánatot kért és befordult aludni.
Emiatt feldobtam, hogy vegyünk valami szexjátékot pl vibrátor, izgató, hogy ilyenkor jó legyen nekem is, de ezt elutasítja.
Nagyon rosszul érzem magam, pedig most tényleg én is jól kinézőnek látom magam, mindig csinos vagyok, adok magamra, főzök neki, nem veszekszünk.
Beszélgetni fogok vele az biztos! :)
Pedig szokta mondogatni, hogy örülne ha én kezdeményeznék. :\
Ha te kezdeményezel, adjál neki időt az elején.
Lassan kezdjél, simogatással, és ne intim helyen.
Ne ugorj neki rögtön (és még akkor se, ha éppen kezd megjönni a kedve).
Ilyenkor neki van szüksége előjátékra.
Ez hülyeség... egyik válaszolón az agyam eldobom... " a csaj" ??? 2 éves kapcsolatról beszélünk...
A párod...
ja és normális esetben ha rám mászik a barátnőm rögtön feláll már a csókjától vagy egy kis bújástól, simizésstől...
elképzelhetetlen, hogy a szájában ne merevedne meg... kérdező téged meg nagyon sajnállak, mert így biztosan kevés a szex... és 23 évesen (én is ennyi vagyok) tudom, hogy jóval többet igényel a többség, ő valszeg a kisebbik csoport tagja :/
23/f
Tudod, 23f, a férfi agya néha nehezen vált át egyik üzemmódból a másikba. Főleg, ha fáradt - ÉS itt ugye teljesítménykényszer is van, hiszen gyorsan kellene ugrani.
Erre találták ki az előjátékot - csak a nőknek ezt ritkán kell alkalmazniuk. Na, ez lehet a ritka esetek egyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!