Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azt kérte, hogy várjam meg még ő is kezdeményez, miért?
szerinte én mindig hamarabb kezdeményezek, de mikor én várok, hogy ő kezdeményezzen, akkor rengetegszer volt olyan, hogy nem történt semmi. annyira vártam, hogy legyen valami, és úgy ahogy ő akarja.
Pedig szerinte szívdöglesztő fiú vagyok és sexy. Teljesen a zsánere. mégcsak nem is hanyagolom elmagam, kondizok, mindenhol teljesen igényes, minden apróságra oda figyelek h rendbe legyen előtte. nem értem. Sosem voltam még így. A méretemmel sem átlagos, használni is tudom, mert mindig elmegy. Talán 2szer fordult elő h nem ment el 1év alatt. Oda is figyelek rá közben. nem mondom, hogy mindig csak vele foglalkozok, de eddigi barátnőimet tekintve borzasztó nagy változás van e téren.
Nem muszáj nyaggatni vagy kérdezgetni hogy lesz-e szex.
Finoman elkezded simogatni, puszilgatni, stb. Főleg a puncijánál, fenekét, csípő környékét. Egy idő múlva rád fogja magát vetni, ha már izgalomba jön és benedvesedik.
Nálam is volt ilyen, ez bevált. Letámadott, mint gepárd a gazellát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!