Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Várjam meg amíg kezdeményez...

Várjam meg amíg kezdeményez vagy haggyam elmenni ha nem?

Figyelt kérdés
Tetszik egy 1 évvel idősebb fiu eléggé beképzelt úgy hogy úgy gondolom nem érdekelné egy 1 évvel fiatalabb lány inkább az idősebb lányokat szereti de nem sokára elmegy a suliból úgy hogy csak ritkán fogunk találkozni de most nem tudom mit csináljak nem akarom hogy más barátnője legyen én meg nem merek kezdeményezni ő meg nem hiszem hogy fog nyitni felém :'( ! valami ötlet? negatív kommenteket hanyagoljuk :)

2014. jan. 5. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha beképzelt, akkor miért akarsz tőle bármit is, miért nem keresel egy normálisat?
2014. jan. 5. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha beképzelt agyerek akkor hagyjad. A te korosztályodban rengeteg jó fej srác van. Próbálkozz azoknál. De ha összejössz vele, a beképzeltség akár szakításhoz is vezethet. Szerintem hagyjad a fenébe. inkább a normális fiúknál nézelődj, ott nagyobb eséllyel találsz magadnak normális társat.
2014. jan. 5. 16:59
 3/5 A kérdező kommentje:
De annyira tetszik!! És azon kívül hogy beképzelt tud kedves is lenni!! De lehet hogy igaz és keresnem kéne egy normálisabb fiut :)
2014. jan. 5. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
A normális fiúk között is vannak helyesek!
2014. jan. 5. 17:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy egyszer majd találkozok egy ilyennel :)
2014. jan. 5. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!