Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok mi olyan vonzó a férfiaknak az anális szexben? Többi lent.
A barátom már többször is kérte és szeretkezés közben is utal rá, hogy kipróbálná és ha nemet mondok makacskodik és nem érti miért. Lányok(akik szintén nem akarják kipróbálni, de a ti barátotok is akarja), ti mivel "rázzátok le" a pasitokat ha makacskodik e-téren?
Bunkók kíméljenek! :)
Nem látok benne semmilyen vonzót, vagy pusz-t.
Férfiként írom, hogy irritál a dolog, hogy a nők azon testrészét szexre használják.
No, de kinek a pap, kinek a paplan.
Igazabol en eleg kemeny voltam vele anno mikor folyton ez volt a temaja. Aztan egyszer nagyon bepoccentem es kozoltem, h addig nincs szex amig nem fejezi be.
1 hetig tartott a durci, majd szepen lassan leakadt a temarol.
Volt olyan baratnom aki viszont egyszeruen feltolta az ujjat egy ovatlan pillanatban a sracnak (naluk ujjazas a pasi reszerol mindig ment) o se nyaggatta tobbet
Hm... nem mintha en nyaggatnám a barátnőmet ezzel, párszor kijelentette, hogy nem, oszt annyi... bár régen az orálra is ezt mondta, most meg beállhatna bármelyik fúvóskarba:D
szóval... hát ha azt mondaná, hogy csak akkor engedné, ha egy felcsatolhatóval előbb ő... hát nagyot nézne, amikor gond nélkül beleegyeznék:D a prosztatamasszázs jó dolog, élvezet a büszkeség fölött!:DD
Soha nem akartam a fütyimet oda betenni!
Irtózom a gondolattól is.
De bármikor kinyalom kedvesem fenekét (a WC után is!) és amit ez által adni tudok az számomra mindent megér.
Először ő is megrökönyödött, de a végére már nem volt harag :)
Tessék olyan partnert keresni akivel minden ágybeli dologban kiegyeztek, minden más esetben csak a pénzt tartja össze a kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!