Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok mi olyan vonzó a férfiaknak az anális szexben? Többi lent.
A barátom már többször is kérte és szeretkezés közben is utal rá, hogy kipróbálná és ha nemet mondok makacskodik és nem érti miért. Lányok(akik szintén nem akarják kipróbálni, de a ti barátotok is akarja), ti mivel "rázzátok le" a pasitokat ha makacskodik e-téren?
Bunkók kíméljenek! :)
Én egész egyszerűen megmondtam neki, hogy egyszerűene nem vagyok hajlandó rá, "mert az másra való"
Mondjuk az én vőlegényem nincs annyira oda a témáért.
21/N
"és ha nemet mondok makacskodik és nem érti miért"
Mi lenne, ha nem mondanál nemet, hanem megkérdeznéd, hogy milyen hosszú és milyen vastag felcsatolható péniszt vegyetek hozzá, és milyen pózban szeretné? :-)
Mondd meg neki,hogy ne legyen paraszt,ha te nem akarod,akkor nem.Ennyi.Szerintem undorító,nagyon nyitott vagyok szexuálisan,de az anállal nem tudok megbarátkozni.
Nekem is volt egy pasim,aki állandóan ezzel idegesített.Minden egyes együttlét alkalmával szóba hozta vagy 5x.A végén már a falra másztam ettől,szexelni sem volt kedvem vele...szerencsére azóta nem volt olyan pasival dolgom,akinek ennyire a rögeszméje lenne,sőt,sokakat ugyanúgy taszít,mint a legtöbb nőt:)
A szex azért van, hogy örömöt szerezzünk egymásnak!
Ha látod hogy a szomszédasszony mekkorát élvez úgy, biztosan hamarabb belemennél egy próbába!
De az anális szex könnyen tud fájdalmas lenni!
A hülyék meg nem tanítják a sulikban, hogy hogy kell jól szexelni! (nem csak análisan)
Aki nem akarja, erőltetni nem lehet. Mint ahogyan a vaginális is erőszak, ha valaki ráderőlteti!
Itt is ki lehet kategórikusan jelenteni hogy nem!
De azért érdemes próbálkozni, mert ha jól csinálják jó is lehet! :-)
F/60 (aki kipróbálta) :-) /perverz kujon/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!