Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » S. O. S. Mit tennétek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Mit tennétek a helyemben? Hogyan oldanátok meg?

Figyelt kérdés
Van 1 kis öcsám 5 éves és apumék azt akarják, hogy 1 szobában aludjunk mert most született meg hugim. Hogyan oldjam meg a masztit, ha nagyon vágyom majd rá? :( A fürdőszoba felejtős szerintem mert nincs nagy bojlerünk zuhanyozni kell nem tudom valaki hasonló helyzet, tanács, akármi :(

2016. jan. 26. 19:17
 1/9 anonim válasza:
Kezdjük azzal hogy fiu avagy lány vagy e :D
2016. jan. 26. 19:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Lényegtelen nem ismerkedni szeretnék csak választ a kérdésemre. nemsoká 16 L
2016. jan. 26. 19:22
 3/9 RRR ***** válasza:
100%
késő éjjel ,hajnalban
2016. jan. 26. 19:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy este lefekvés utan nagyon halk leszel és a wcn végzed. Vagy fürdésnel.
2016. jan. 26. 19:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Eléggé ki vagyok akadva most mitévő legyek nem szeretném hogy tesóm meghalja.
2016. jan. 26. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Nonstop a szobátokban vagytok mind a ketten?
2016. jan. 26. 19:29
 7/9 A kérdező kommentje:
jaj hát ődélelőtt öviba én suliba de akkor is..... Valaki volt már hasonló hejzetbe?
2016. jan. 26. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:

en fiu vagyok es a fiu tesommal vagyok egy szobaba:D eleg nehez, de mikor nagyon kanos vagyok kimegyek wc-re es ott:DD vagy furdes kozbe, nekunk sincs nagy bojlerunk:D viszont talald fel magad, rakd a labadkoze a zuhanyrozsat , biztos elvezned:D vagy maradj fent tovabb mint o, csak nem vagy olyan hangos:D plusz ha felhuzod a labad aztse latna, hogy mozog a takarod, vagy ilyesmi:D

17/F

2016. jan. 26. 21:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért az 5 éves öcséd biztos korábban megy aludni,mint te...csináld akkor,amikor ő már alszik.
2016. jan. 27. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!