Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket ez zavar? Részletek az alvégen.
Illúzióromboló. Azzal nem kompenzálnál, hogy megengeded, hogy rajtam is legyen valami. Első ilyen szex után valószínű nem lenne gusztusom a pasihoz.
25L
Feltételezzük a barátnőm vagy. Én szeretlek téged te gyakorlatilag szeretsz engem... Kefélünk egy kiadósat,én pólóban te úgy ahogy jól érzed magad. Az aktus végén azt mondanád nekem,hogy szép volt jó volt köszönöm ennyi. Csak azért mert rajtam volt az a bizonyos ruhadarab.
szerintem beteges. legalább nájlon póló van rajtad ? :DD
nőknél volt már olyan, hogy csak sötétben hajlandó, meg nem veszi le a tangát, melltartót, pedig minden rendben van a csaj külsejével
A párommal már 4 éve együtt vagyunk még sosem szexeltünk úgy hogy nem lett volna rajta póló. Minden mást levesz csak azt nem. Az lehet nála mint nálad. Bár ő a strandon is pólóba fürdik és akkor sem engedi hogy levegyem ha megvakarom a hátát. Azt mondja nemszégyenlős, de egyszer mintha említette volna, hogy túl fehér a bőre.
Nemtudom azt sejtem hogy szégyenlős. Eddig még nem zavart, de mostanába kezdek elgondolkodni rajta, hogy ez azért így mégse valami szenvedélyes. A férfi melkas, vállak nagyon fontosak szerintem az aktus során mind látványilag, fizikailag, hogy érezd. Na mindegy, valahogy megpróbálom mostmár rávenni, hogy vegye le, az én "karmaim" közül nem lehet csak úgy szabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!