Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok titeket ez zavar?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket ez zavar? Részletek az alvégen.

Figyelt kérdés
Titeket zavar ha egy fiú nem veszi le a pólót szex közben? Nem xxxl-es monstrumról beszélek hanem egy M méretűről ami kissé feszül a testen (én mindig ilyet hordok) Leszögezem,hogy nem vagyok 75 éves,nincs sörhasam,másodfokú égési sérülésem,nem rothad a testem ecetera,ecetera,ecetera... Volt akit zavart de a többségét nem. Nyáron inkább belerohadok de így szeretném tovább folytatni a szexet.

#test #szex...
2016. jan. 25. 17:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Na végre valaki. De eddig igen szarul áll a szénám. De kérdem én,ha én nem várom el pl,hogy egy nő levegye a cipőjét szex közben (mert engem nem zavar) akkor a nő miért követeli,hogy levegyem a pólómat? Ezeket amiket eddig írtak megkaptam a való életben is. Sokan kérdezték,hogy nem akarod levenni? Mire én közöltem,Nem...
2016. jan. 25. 19:10
 12/22 anonim ***** válasza:
Azért mert amíg egy magassarkú szexi, egy felső nem az, annál inkább egy csupasz felsőtest.
2016. jan. 25. 19:13
 13/22 A kérdező kommentje:
Jó,ok de volt többszöri alkalom,hogy a nő sem vette le közben ami engem ugyanúgy nem zavart mint saját magamon a póló. Lehet ez valami pólómánia vagy mi a fene? Igaz most két hónapja nincs senkim úgyhogy ráérek agyalni ezen.
2016. jan. 25. 19:23
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha neked, meg a partnerednek jó így, akkor tökmindegy más mit gondol.
2016. jan. 25. 19:29
 15/22 anonim ***** válasza:

Illúzióromboló. Azzal nem kompenzálnál, hogy megengeded, hogy rajtam is legyen valami. Első ilyen szex után valószínű nem lenne gusztusom a pasihoz.

25L

2016. jan. 25. 19:36
 16/22 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek,hogy a következő mit fog szólni hozzá. Szégyelni valóm nincs,se nem vagyok cingár se nem kövér,teljesen ok de valahogy a jóisten sem tudott rávenni eddig. Volt amikor a lányon is rajta volt. De olyan is,hogy nem de rajtam mindig. Azért kérdeztem,hogy beteges -e amit csinálok,mert ettől még ugyanolyan férfi vagyok mint a többi társam aki leveszi. Szerintem...
2016. jan. 25. 19:37
 17/22 A kérdező kommentje:

Feltételezzük a barátnőm vagy. Én szeretlek téged te gyakorlatilag szeretsz engem... Kefélünk egy kiadósat,én pólóban te úgy ahogy jól érzed magad. Az aktus végén azt mondanád nekem,hogy szép volt jó volt köszönöm ennyi. Csak azért mert rajtam volt az a bizonyos ruhadarab.

2016. jan. 25. 19:49
 18/22 anonim ***** válasza:

szerintem beteges. legalább nájlon póló van rajtad ? :DD

nőknél volt már olyan, hogy csak sötétben hajlandó, meg nem veszi le a tangát, melltartót, pedig minden rendben van a csaj külsejével

2016. jan. 25. 22:07
 19/22 anonim ***** válasza:

A párommal már 4 éve együtt vagyunk még sosem szexeltünk úgy hogy nem lett volna rajta póló. Minden mást levesz csak azt nem. Az lehet nála mint nálad. Bár ő a strandon is pólóba fürdik és akkor sem engedi hogy levegyem ha megvakarom a hátát. Azt mondja nemszégyenlős, de egyszer mintha említette volna, hogy túl fehér a bőre.

Nemtudom azt sejtem hogy szégyenlős. Eddig még nem zavart, de mostanába kezdek elgondolkodni rajta, hogy ez azért így mégse valami szenvedélyes. A férfi melkas, vállak nagyon fontosak szerintem az aktus során mind látványilag, fizikailag, hogy érezd. Na mindegy, valahogy megpróbálom mostmár rávenni, hogy vegye le, az én "karmaim" közül nem lehet csak úgy szabadulni.

2016. jan. 25. 22:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Lényegében nagyon vékony pólókról van szó. Medium méret ilyen testre feszülős kategória. Tudom nem mindegy,hogy gumival vagy anélkül de a kettőt azért ne hasonlítsuk már össze. A bőröm se nem hófehér se nem barna,nincs szégyenkeznivalóm de valahogy nem megy a dolog. Szinte mindenki elítélt ezért itt. Epic Fail...
2016. jan. 25. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!