Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátomat, de egy kicsit hiányzik a szingli élet?
16 évesen jöttél vele össze, gondolom ő volt az első pasi az életedben. Természetes, hogy előjön az az érzés, hogy néha egyedül lennél kicsit.
3 év sok idő, nincs ezzel gond, gondolom az is közrejátszik, hogy úgy érzed sok mindenről lemaradtál a 3 év alatt, nem tapasztaltál, nem próbáltál ki semmit mással és érdekel a gondolat, hogy mással milyen lenne.
Ennek nem tudsz mit tenni, fiatal vagy, ha tényleg szereted akkor majd elmúlik ez az érzés, viszont ha nem múlik, akkor vágysz ki a kapcsolatból kicsit. (nem úgy értem, hogy nem szereted a barátod és mással lennél), hanem csak mennél.
Remélem érthetően fogalmaztam. :)
22 N
Nagyon nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, megmondom őszintén, féltem egy kicsit, hogy majd kapok csúnya kommenteket. Felpontoztam mindenkit!:)
Igen, ő vette el a szüzességem, előtte csak egy barátom volt, de vele nem feküdtem le.
Ezek szerint viszont normális, ha ezt gondolom. Mindenesetre remélem, hamarosan elmúlik ez az érzés, mert tényleg szeretem.:)
Nekem ugyanez volt kb 1 év járás után,mi is 16-17 évesen jöttünk össze.
Még 1 évet együtt voltunk,de a párom is egyre inkább érdeklődött a szingliseg iránt és én is.Szerettük egymást,de tudtuk,hogy a szakítás lesz a legjobb.Azóta eltelt 1 év és életem legjobb döntése volt :) Rájöttem,hogy nem is illetünk össze.És nagyon élvezem a szinglilétet,fiatalon kell bulizni,pasizni,nem 40 évesen...
Nektek kell tudni,de én a helyedben szakítanék.Ha most el is nyomod magadban ezt,kesőbb újra elő fog törni.
20L
Köszönöm az eddigi válaszokat, mentek a pacsik! :)
Minden nap találkozunk, mivel egy iskolába járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!