Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kitűzőt hordanának a szingli lányok, akkor több gyerek születhetne nálunk? Milyen következményi lehetnének?
Nagyon el vagy tévedve kérdező.
Az a probléma, hogy nem óhajtanak szülni a nők a bizonytalan gazdasági helyzetben, amikor úgy vélik, egyedül is alig élnek meg, vagy szimplán nem akarnak ebben a sz--r helyzetben gyereket nevelni, vagy épp karriert akarnak. Pluszban ma már nem elvárás hogy a nő akkor nő, ha gyereket szül x időre. Semmi köze a kis állításodhoz.
"Ha kitűzőt hordanának a szingli lányok, akkor több gyerek születhetne nálunk? Milyen következményi lehetnének?"
Konkrétan semmilyen se. Mert attól h valaki szingli még nem biztos h akar pasit v ha pasi akkor akar e csajt.
Aki eddig akart családot eddig is megoldta és aki ezután se akar annak ez után se lesz.
Szerintem ez nem a gazdasággal függ össze legalább is nem annyira mert pont h a legszegényebb országokban születnek a legtöbben.
A dolog miértje leginkább abban keresendő h a szinglisség nagyon kényelmes. Mert ha valaki elvégezte a munkáját és egyéb ügyes bajos ügyeit akkor a szabadideje csakis az övé amiben azt csinál amit akar.
Na ha valaki ezt megszokta nehezen fog arra átállni h munka + egyéb ügyek. Aztán gyereknevelés, óvoda, iskola...
Jönnek a plusz pénz kiadások, kamaszkor...
És a végén szerencsétlen úgy néz ki minden nap végén mint a saját nagyszülei.
Tudom mert anyámnak is azt mondják a kollégái h mióta elment nyugdíjba és már pasi sincs az életébe, azóta sokkal jobban néz ki nyugodtabb.(Mert szingli.) Azt csinál amit akar,
és meg is mondta h neki többé az életbe nem kell pasi.
Én meg tom érteni, nekem is elég volt az 1 b nőm a démonűzéseivel.
FUUUU szörnyű volt.
És őszintén aki a gyereklávalást kihagyja az életéből én nem ítélem el, ö dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!